GTX 770 Problém s každými novými NVIDIA OVLADAČI

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
coyd
Začátečník
Začátečník

Re: GTX 770 Problém s každými novými NVIDIA OVLADAČI

Příspěvek od coyd »

Tak tu svoji u neho vyzkousej a mas jistotu
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
Jamal753357
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jamal753357 »

Tak jsem to skoušel u kámoše a nev lezlo mu to do skříně ... a vytahovat prý všecko nebude takže to není odskoušené ted hraju Far Cry 4 a jak idiotovi jsou placaté stromy, blikají stromy protoze nemuzu aktualizovat grafické ovladače na verzi 344.75 :-( poradtě něco HaCkEřI !!!
Jamal753357
Začátečník
Začátečník

Chlapi ještě mě tak napadlo jestli to nedělá ten Geforce Experience ... mám v pc verzi 2.1.4.1 co kdybych nainstaloval drivery bez GE ? Máte ho v PC také ? a jestli ano tak jakou verzi dík
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Geforce Experience ku čemu to potřebuješ ?
Jamal753357
Začátečník
Začátečník

No nwm :D ty ho máš ? ale podlě mě to nebude tím prtože brácha má geforce experience a ovladače 344.75 mu šlapou na grafické kartě GTS 450 ASUS skvěle už jsem toho prohledal 100000000000 Forumu a nikde nic :D krome tohodle http://www.reddit.com/r/nvidia/comments ... s_gtx_770/
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Je to fuk, GW je bloatware co se načítá až po driveru, tzn na tvůj problém nemůže mít vliv.
Jamal753357
Začátečník
Začátečník

tak já už jsem tedy v pasti ne a na REKLAMACI Nemám čas ! a navíc po updatu biosu GK mi to nevyreklamují ... poradtě prosím poraďte cokoliv vás napadá chlapi ! ...
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Flash biosu (pokud tam před reklamací vrátíš původní) ničemu nevadí.

Co mě napadá, no, ještě poslední možnost, editnout bios kepler editorem a posunout maximální spotřebu tak vysoko aby to prostě bylo v mezích tolerance i s tim vadnym čidlem, třeba to pomůže.
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

Tam flakni ten puvodni bios, ale pokud mas ted bios urceny pro tvoji kartu a ne pro jinou tak to na reklamaci vliv nema, oni nemaji jak poznat jaky bios tam byl pri prodeji
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
Jamal753357
Začátečník
Začátečník

DOC_ZENITH za prvné absolutně nevím jak je to kurevskky složité a zadruhé to vysvětlím krásně ovladače verze 340.52 mi ukazují v GPU-Z TDP 1,8% Kdežto novější ovladače jakékoliv 344,65,644,75 atd ukazují TDP a teď se podrž 902% :D :-( co je to za píčovinu ?
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Jamal753357 píše:DOC_ZENITH za prvné absolutně nevím jak je to kurevskky složité a zadruhé to vysvětlím krásně ovladače verze 340.52 mi ukazují v GPU-Z TDP 1,8% Kdežto novější ovladače jakékoliv 344,65,644,75 atd ukazují TDP a teď se podrž 902% :D :-( co je to za píčovinu ?
Víš co.... reklamace a už neotravuj.
Jamal753357
Začátečník
Začátečník

ne to ne :) prosímte ted se koukám po tom KEPLER Editoru 1.27 ale nevím ja kto vněm nastavit prosím o radu ...
johhnymlatic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johhnymlatic »

Jamal753357 píše:Tak jsem to skoušel u kámoše a nev lezlo mu to do skříně ... a vytahovat prý všecko nebude takže to není odskoušené ted hraju Far Cry 4 a jak idiotovi jsou placaté stromy, blikají stromy protoze nemuzu aktualizovat grafické ovladače na verzi 344.75 :-( poradtě něco HaCkEřI !!!
Když má stejnej model, tak jak se mu ta tvoje nemohla vejít do skříně?
CPU: AMD RYZEN 7 5800x, MB:ASUS Prime B550-plus GK: AMD RX570 RAM:16GB PSU:Seasnonic G12 550w Case: Zalman S2
Jamal753357
Začátečník
Začátečník

má GTX 660Ti on si to spletl no :-/
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

jako sorry ale 7 stránek a nic... :sad: asi to vypadá na to co jsem psal na straně 1 bod 2) a nemyslim to vůbec zle....

edit (už jsem to nevydržel):// Polopatický postup instalace Nvidia driveru (dělám to takhle několik let k plné spokojenosti, nikomu to ale nenutim):
1) odinstalace všeho na overclock a monitoring (MSI afterburner či podobné)
2) restart
3) odinstalace phyxs + původního Nvidia driveru
4) restart
5) Display driver uninstaller - následuje restart
6) Ujistit se že je připojení k netu funkční, či na chvíli povolit vše ve firewallu
7) spustit setup driveru
8 ) vybrat jen samotný grafický driver, vše ostatní vyklikat, že nechci + zaškrtnout čistou instalaci
9 ) restart
10 ) po restartu instalovat phyxs
11) nastavit ovládací panel nvidia (hlavně nezapomenout dát ve volbě power management místo adaptivní na maximální výkon + další volby dle vlastního uvážení).
12) volitelná instalace (v tvém případě radši ani ne) MSI Afterburner příp. Evga Precision či něco jiného na overclock a monitoring...
Naposledy upravil(a) Pepa1 dne úte 16. pro 2014, 06:14, celkem upraveno 5 x.
Jamal753357
Začátečník
Začátečník

Na pátek jsem se domluvil s kámošem co ma Dělo PC jako já jde ho vyfoukat kompresorem a pak ho ke mě přiveze a já tu GK vyzkouším jestli je to opravdu tím a pokud ano ČEKÁ mě reklamace ;-)
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

jeeezo christosso :shock:
v prvom rade skus grafiku v kamosovom PC, ak bude funkcna tak postupuj podla Pepa1 !!!
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Jamal753357
Začátečník
Začátečník

Tak a je to jasné ! vyzkoušel jsem Grafickou kartu v kámošovém PC a dělá to samé co u mě nainstaloval jsem u nej ovladače 344.75 a jelo to na 409% TDP a když jsem dal ovladače 340.52 tak to jelo krásně všechno plynule a TDP bylo 1,8% nevím jestli je to problém ASUS a NVIDIA nebo čistě jen grafickou kartou spíše bych to viděl na problém u nic protože mi není zcela jsné proč ovladače starší fungují skvěle a nové fungují na píču :-( díky všem za rady a ochotu.
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Logicky když to dělá na dvou PC tak reklamace ..:)
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Jsi jednidej kdo zatim tohle zaznamenal, tzn problém nemá ani Asus, máš prostě kusovou chybu, ten senzor na měření spotřeby máš vadnej, to jest vše, reklamace a buďto ho přeletujou (opravěj kartu) a nebo ti daj jinej kus, každopádně tak jako tak reklamace, což jsem ti říkali od začátku. Nevyhneš se tomu.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“