Prodleva při připojení přes Wifi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
johnyram
Nováček
Nováček

Prodleva při připojení přes Wifi

Příspěvek od johnyram »

Založil jsem toto téma, protože jsem nic podobného nenašel. Vrtá mi hlavou tato věc, mám router D-Link Dir 825, na něj napojeny 2 pc a zaplou wifi, připojení přes 02 5Mb/s. Na obou pc to chodí normálně bez problémů, ale když se připojím na mobilu přes wifi, tak je vždycky prodleva tak min. 5 až 10s než to začne načítat stránku, nebo když dám kontrolní měření v mobilu, ať na ping, nebo rychlost připojení 10s se nic neděje a pak to vylítne na 5Mb, což je moje aktuální maximum. Když se přepnu na mobilní data, aktuálně 220 kb/s, tak to načítá rychleji než 5Mb/s z wifi, a to mě docela štve. Zkoušel jsem všechno nastavení co je možný, přiřadit ip, bez hesla, vypnout QQs, měnit kanály ale výsledek je pořád naprosto stejný, ať na 2,4ghz, nebo 5ghz, není rozdíl a to ani nejmenší. Už nevím co bych zkusil, aby zmizla ta prodleva, původně jsem myslel, že to brzdí nějaký firewal, nebo heslo, ale asi ne. A noťas nemám, nemůžu odzkoušet na něčem jiném, dělá to na obou mobilech stejně. Díky za rady, nebo to dělá normálně? Jak jste na tom vy?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“