Divné foto, které jsem nefotil

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
wrangl
Nováček
Nováček

Divné foto, které jsem nefotil

Příspěvek od wrangl »

Ahoj, v telefonu se mi poslední dobou objevují divné fotku, které jsem nefotil. V podrobnostech o fotce je napsáno že byla pořízena v době okolo 15:00 kdy většinou telefon leží na stole....
Do přílohy nahraju jednu fotku jako příklad, myslíte že se může jednat o nějaký vir nebo tak něco? Děkuji
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
JackCz
Začátečník
Začátečník

Re: Divné foto, které jsem nefotil

Příspěvek od JackCz »

napadá mě jen něco jako synchronizace fotek :DD tzn. že jsi tuhle fotku jednou vyfotil, tak se zesonchronizovala na nějaké uloziste a z tama se vždy kolem +/- 15:00 stahuje do mobilu, kdyby to nebylo tohle tak je to asi vir nebo nějaká aplikace no :D
wrangl
Nováček
Nováček

Příspěvek od wrangl »

Jenže fotky se tam objeví i bez připojení k netu a začne se zahřívat až na 40 stupňů, takže asi vir :D ale avast nic nezjistil no :D
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

zkus eset, avg atd... a zkus také i jestli se to objevuje i bez SD karty, třeba kopírování z sd karty, nějaký program nebo tak něco by to tam taky mohl dělat
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

a je to pokazdy stejna fotka? nebo to pokazdy v ten cas neco vyfoti samo?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
wrangl
Nováček
Nováček

Příspěvek od wrangl »

Nejsem si jistej, jestli to fotí samo, spíš se přikláním že se to tam nějak stáhne ale mezi staženýma souborama to není. Naštěstí od té doby co jsem napsal první příspěvek se už nic takovýho neděje. Kdyby to zase začalo tak zkusím různý antiviry a v nejhorším to vždycky přes PC pohodlně smažu :) Jinak Díky :)
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

vzdy ostava ako moznost HARD RESET
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
johnyram
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnyram »

Přesně, trojhmat a je vymalováno :)
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“