Jedná se o to, že z mě neznámého důvodu jakoby klesl výkon procesoru. Dopoledne jsem koukal na filmy, upravoval fotky, hrál hry atd. bez problémů, poté jsem si odskočil na 15 minut najíst se a ntb jsem akorát uzamkl přes nabídku start. Když jsem se po 15 minutách vrátil, nebylo v podstatě možné na počítači nijak pracovat...
Problém je následující:
v klidovém režimu bez spuštěných aplikací se vše jeví v pořádku ,ale například spuštění prohlížeče (Opera) ho vyždíme na 100%, otevírání nových záložek a jejich přepínání je porod, když si chci přehrát nějaké video na netu, neskutečně se to seká (internet není problém, video je celé načtené). To samé je i v případě puštění videa normálně v počítači, či případně hraní hry která předtím jela bez problémů. Ve správci aplikací není žádný z těch typických programů který by bral výkon procesoru a v podstatě ani součet procentuálního vytížení procesů nedá dohromady těch zobrazovaných 100% a prostě můj pocit je, jak kdyby se snížil výkon procesoru. (nevím jestli je to relevantní, ale procesor by měl být taktován na 2GHz, ale v CPUz mam v položce Core Speed 1196,93 MHz)
Bez úspěchu jsem zkoušel obnovit systém ze včerejšího bodu obnovení. Nicméně nic nového jsem do počítače nepřidával ani neinstaloval a virem to také nejspíš nebude, protože od poskytovatele internetu jsou zablokovány všechny explicitní stránky
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
Díky moc za všechny rady a tipy
Scaild