The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od RaZZoR »

Ciwe to sem samozřejmě dělal, postupně sem modoval a pouštěl a zkoušel. Kromě některejch enb, který mi to shazovaly, mi hra funguje furt, akorát mě sere voda, ta je plesnivá :D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No rikas, ze ti nefungujou ani vodopády v dalce, coz me funguji, vcetne vody. Dal často nepoznáš hned, ze ti mody rozesiraji hru. To poznáš az dal ve hre s tim, jak budes narazet na chyby a jak se ti pak zmrsi save file. Si tu najdi co tu psal bez_n1ck. Ten tam asi taky udelal nejaky chyby při modovani a nakonec mu hra skončila uplne v prisernym stavu. Pokud tam nemas vodu s mym ENB, který prokazatelmne funguje uplne normlalne, tak mas něco blbe. Bud jsi uplne rozhasil mody na vodu, nebo mas něco blbe nastaveny.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Já vzal jen tvůj seznam módů a nechal jsem si ho seřadit ... tobě to funguje a já mám 2/3 příběhovejch misí na kaši.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

To imho dělaj ty neofic patche a ty mody, který zasahujou do gameplay. Já rozeseru jen grafiku :D
Hladis - je jasný, že mám někde bordel a něco se tluče, to mi nemusíš furt opakovat, jen přijít na to co, kde a v čem :mrgreen:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

mam dotaz:proc proste nenainstalujete ty mody ze http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30 ... w%3D&pUp=1 kdyz vam to furt blbne?
Kdyz sjedete dolu, tak tam mate instalaci pro uplny debili krok za krokem aby to vypadalo presne jako u nej na videich a screenschotech
Na konci instalace si pak jeste muzete vybrat nastaveni Ugrid a napisete velikost Vram a ono vam to nastavi enb podle vasi Vram.Pak si tam jeste nastavite enb jakej preset chcete a jestli chcete dof atd.
Dokonce vam to samo nastavi i kontrast ve hre....
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Neoficialni patche hru nerozeserou, pokud jsou spravne serazeny a nedelaji se s nima psi kusy. Stejne tak laborovani s modama muze hru rozesrat, ale tam v tom musí někdo udelat sam bordel. Nejjednodusi je proste tam dat jen nejnutnejsi věci a dal se v tom zbytecne nevrtat, viz. co jsem psal vys. Je fakt, ze Real Vision tam ma obsahly FAQ a seznam modu. Ja si mody upravoval sam a jejich ENB nepouzivam (nelibi se mi) a i s tema uvedenyma modama tam bych byl opatrnej. Ja chtěl muj texture pack dodělat a pak vam ho sem hodit, tedy komletni pretexturovani cely hry do mrte. Ale nedodelal jsem ho uplne a nemá cenu tech 16GB uploadovat(ano, slozka textur ma u me 16GB :) ).

Jinak co se tluce takhle na dalku proste zjistit nejde.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Tak jedu od znova s čistou hrou. Zjistil sem, že vodu u břehu vyhlazuje enb. Water mody na to nemaj vliv, zkoušel sem je postupně. Starý enb způsobuje chybu pod vodou, kdy neni nic vidět. Nový enb (0.264) funguje (i pod vodou), ale musim shodit evga precision x. To mi shazovalo jinak hru. S novym enb zmizí voda, pokud je zaplý AA - kvůli aa se pak vypnou v enb nějaký efekty. Takže už se někam dostávám. Zatim jedu bez modů a zkoušim variace a různý verze enb. Našel sem jedno pěkný enb použitý na screenech na deadendthrills.com ale jede mi to 15fps bez jakejchkoli jinejch modů (performance verze 25fps) :roll:

Obrázek Obrázek

/edit - i hladis enb funguje :) a to jede 45fps
Obrázek
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No tak jasne, nesmis používat zadny Afterburner a zadny AA. ENB ma vse v sobe. Jediny co zapni je v ovladacich AF na x16. Zadny AA nevnucuj ani nenastavuj a zadny monitorovaci soft nepoužívej.

Jinak na tech prvních obrazcich vidim zjevny chyby v obraze.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

No vono se to stejně s tim nedá hrát, je to přepálený a pomalý jak chromej slimák. Nakonec sem se zkoušením a laborováním dopracoval taky ke svýmu vlastnímu enb.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak mate nastaveny DOF?Ja sem to hral s vypnutym DOF a ted zkousim autofocus DOF ma je to strasnej humus.
Silene rozmazany.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Pouzivam DOF který nic nemaze a ani nemaze obraz při nasednuti na kone. Projevuje se hlavne při pohledu opravdu zblízka. Ten jsem tady myslim nedaval.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mám pouťový barvy, dof jako prase a líbí se mi to. Absolutně se mi nelíbí ty snahy o realitu, kdy je to studený jak psí prdel s kontrastem na maximum. Ani se mi nelíbí ty šílený přepaly, jako sem dával vejš.
Upravil sem si to podle svýho, ale pořád ladim nasvícení (bloom, mlhu, slunce, paprsky) -
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ma nekdo stejnej problem s hvezdama?
Pouzivam climates of tamriel + ten realvision enb a hvezdy maj divnou barvu.Sou takovy barevny a strasne blizko.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Moje hvězdy (cot mám taky)
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja ty hvezdy mam naky divny asi to bude tim ENB.
Jinak s vysokym DOF se to neda hrat, protoze kdyz jedu na koni, tak je vsechno strasne rozmazany.A vubec nevidim kam jedu nebo kde neco je.
Stahnul sem si naky DOF z True vision enb a pouzivam Bokeh Simple DoF a rozmazava to jen kdyz sem u neceho hodne blizko.

Btw sem si udelal postavu jak z dragon age2 :lol:
http://abload.de/img/tesv_2014_12_24_23_0944ujx.png
Naposledy upravil(a) HEAD dne čtv 25. pro 2014, 14:35, celkem upraveno 1 x.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

HEAD co všechno máš za mody? Tady vidim, že je tam i nějakej vůz a stromy navíc
http://abload.de/img/tesv_2014_12_24_23_53tcjll.png
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

V bilem prusmyku mam JK whiterun+dawn of whiterun + novy textury od cabala.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mody od JK sem našel taky, ale nefunguje mi to, nevim proč.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

A vycistil si masterfile a pouzivas loot?
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Loot je na pořadí modů, jak koukám, ale vyčistit master file sem nepochopil.
I když sem pustil jen samotnej skyrim + update a jk mod, tak to nešlo, to mi pak nepřijde že by byla chyba v pořadí modů.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“