Smart Gart

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Smart Gart

Příspěvek od X-diablo »

Musí být v Catalystech zapnutej SMART GART? Mám to nastavený na AGP off a Rychlý zápis taky off. Když to chu zapnout na AGP 8x, napíš mě že chce restart, ale po restartu se zase ukáže že AGP off rychlý zápis off, a rychlý zápis ani ručně nejde nastavit, je to šedivý jako neaktivní. :(
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

na rychly zapis kasli... ten je nanic, ale APG by melo jet na 4x... jukni jeste do biosu :)
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

V biosu mám zapnutou podporu AGP 8x, asi to bude windowsama, předevčírem jsem přeinstalovával a tak to může být tím. Přitom předtím mě to krásně jelo, ještě zkusím odinstalovat ovladače a znovu nainstalovat, ale nevím jestli to pomůže.
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

X-diablo píše:V biosu mám zapnutou podporu AGP 8x, asi to bude windowsama, předevčírem jsem přeinstalovával a tak to může být tím. Přitom předtím mě to krásně jelo, ještě zkusím odinstalovat ovladače a znovu nainstalovat, ale nevím jestli to pomůže.
tak tu podporu dej na 4x :wink:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

ICE píše:
X-diablo píše:V biosu mám zapnutou podporu AGP 8x, asi to bude windowsama, předevčírem jsem přeinstalovával a tak to může být tím. Přitom předtím mě to krásně jelo, ještě zkusím odinstalovat ovladače a znovu nainstalovat, ale nevím jestli to pomůže.
tak tu podporu dej na 4x :wink:
Proč ne 8x ? :?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

TomV píše:
ICE píše: tak tu podporu dej na 4x :wink:
Proč ne 8x ? :?
Protože nečteš rubriku ATi, kde se to jen hemží problémy s AGP 8x a FastWrites :wink: , někdy to chodí, někdy moc ne
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Mě nefunguje zapnout ani jedno, ani AGP 2x ani AGP 4x ani AGP 8x a v biosu sem to vypnul a taky to nejde
Obrázek
X-Diablo Inside™

Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Zkus taky nainstalovat nejnovější AGP ovladače na chipset.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Právě že mám nainstalovanej nforce ovladače 3.13 WHQL, předtím jsem používal 2.45 WHQL, jestli to nebude tím. V 3.13 je totiž novej ovladač GART. :?
Obrázek
X-Diablo Inside™

X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Odinstaloval jsem ty nový 3.13 a nainstaloval 2.45, a šlape to jako hodinky.
Obrázek
X-Diablo Inside™

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

X-diablo píše:Odinstaloval jsem ty nový 3.13 a nainstaloval 2.45, a šlape to jako hodinky.
Je videt, že ForceWare je porad zabugovanej nedodelanej shit :oops:
Jinak to celkem potvrzuje, že je lepsi nechat to, co si ATI ovladače samy "otestujou" - vnucovat jim neco vic moc často nefunguje.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Sentenced píše:
X-diablo píše:Odinstaloval jsem ty nový 3.13 a nainstaloval 2.45, a šlape to jako hodinky.
Je videt, že ForceWare je porad zabugovanej nedodelanej shit :oops:
Jinak to celkem potvrzuje, že je lepsi nechat to, co si ATI ovladače samy "otestujou" - vnucovat jim neco vic moc často nefunguje.
Ovladačům na nForce bych neříkal "ForceWare" :wink: a já si na ně nemůžu v nejmenším stěžovat... spíš bych to viděl na "Catalyst jsou pořád zabugovanej nedodělanej shit" :oops:

ale stop flamewar, dnešní komponenty holt nejsou 100% navzájem kompatibilní...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

proste nForce chipset driver installation utility (tm) je nedodelanej shit a na tom trvam - tech problemu je vic nez moc - at uz potom s grafikama nebo s IDEčkem :wink:
je pravda ze Catalyst taky neni idealni, ale oboji se porad zlepsuje :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Mám odskoušeno NFORCE 3.13 s nainstalovaným IDE 4.12 + ATI 4.4 jede bezproblémů.
Obrázek
X-Diablo Inside™

Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“