Pomalé načítání videí
Moderátor: Don
- ACzeMiky
- Začátečník

-
Pomalé načítání videí
Zdravím, už delší dobu mám na svém stolním počítači jeden problém. Videa se v prohlížečích pomalu načítají a to ve všech prohlížečích a na všech stránkách (nejenom na youtube). Když ale připojím kabel od internetu do notebooku, tak na něm frčí všechno tak jak má, takže pomalým internetem to nejspíš nebude. Zároveň jsem si všiml, že když sleduju nějaké video, tak mi naskočí využití CPU třeba i na 30-40% a paměť i nad 50%... Nejvíc paměti pak v procesech zabírá právě chrome. Nevím čím to je. Moje sestava je AMD Phenom II x4 945, AMD radeon HD 7850, 4GB RAM ddr2. Dřív jsem tyto problémy neměl. Děkuji za případné rady a předem se omlouvám, že v připojení a internetu se moc nevyznám, takže jsem nejspíš neuvedl další potřebné info...
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Re: Pomalé načítání videí
Možná by pomohl preventivní reinstal, pokud jsi dlouho nedělal.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- ACzeMiky
- Začátečník

-
Reinstal windowsu jsem dělal asi 3 měsíce nazpátek...
- zigo
- Černá karta

-
Co tak trochu uklidit ...cahe prohližeče a cookies , temp files(ručne), nastroje pro správu\uvolnit místo na disku, ESET Online Scanner
- ACzeMiky
- Začátečník

-
Jak jsem řekl. Ve věcech okolo internetu se moc nevyznám, tak bych se chtěl zeptat, jak ty cache prohlížeče a cookies odstraním. Jinak PC jsem vyčistil CCleanerem a na disku mám místa víc jak 50%.
- zigo
- Černá karta

-
no tak s tím jsi to zabil...ccleaner, nebezpeční nastroj v rukou nováčku
https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=cs
stejně nejlepší bude reinstal systému... bůh ví jaké změny v registrech udělal ten ccleaner
https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=cs
stejně nejlepší bude reinstal systému... bůh ví jaké změny v registrech udělal ten ccleaner
- ACzeMiky
- Začátečník

-
Nic v registrech jsem neměnil... S ccleanerem pracuju už dlouho a nikdy mi s počítačem ani registry nic neudělal...
- oneb1t
- Začátečník

cccleanerem to nebude jestli mas posli obrazek ze spravce uloh / spravce zdroju (podle toho jestli mas win 7 / 8 nebo 8.1) bude tam videt jak rychle se to video streamuje
pokud to bude rychlosti tvyho netu tak bude problem v prohlizeci nebo malwarem
pokud to nebude rychlosti tvyho netu tak bude problem v netu / wifi
klidne te muze treba limitovat tvuj provider nebo neco
pokud to bude rychlosti tvyho netu tak bude problem v prohlizeci nebo malwarem
pokud to nebude rychlosti tvyho netu tak bude problem v netu / wifi
klidne te muze treba limitovat tvuj provider nebo neco