Gigabyte 660ti oc mozny problem s napajanim?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
ghostx
Nováček
Nováček

Gigabyte 660ti oc mozny problem s napajanim?

Příspěvek od ghostx »

zostava: gigabyte 870a-ud3
phenom X4 675 3,6/3.9GHz
8gb ram kingston
ssd crucial m4 128
gigabyte 660 ti oc 2gb
fortron 650 black power
w7 sp1

problem: pri hrani som dostal black screen aj so zvukovym efektom, nie zeby sa to nestalo aj predtym, niekedy raz za tyzden niekedy raz zamesiac, niektore hry to rozchodia bez problemov niektore crashnu uplne, tak ci tak obrazovka sa obnovi akoby sa nic nestalo, problem je ze po poslednom ostala cierna obrazovka a nepomohol ani reset
pc zapnem, vsetky ventilatory sa tocia ale obraz nenapehne, neozve sa ani pipnutie ze je vsetko o.k.
kartu som odpojil a zapojil staru 8800 ktoru som mal niekde zalozenu a pc nabootovalo v pohode.
660tku som znova zapojil a chcel som vyskusat ci to nenabehne ale ziadna reakcia. odpojil som najacie kable z karty a omylom zapol pc ked mi na monitore vyhodilo hlasku ze mam vypnut pc zapojit pci-e napajanie do karty..
takze na jednej strane karta odmieta fungovat ked je napajanie zapojene ale ked ho odpojim tak aspon je schopna poslat hlasku ze nedostava dost energie ..
v com moze byt problem pripadne riesenie ? okrem reklamacie ktoru beriem ako poslednu moznost

edit: cez den to skusim este otestovat na inom pc skor som to nestihol ..
edit 2: otestovane aj inom druhom pc podla vsetkeho odislo napajanie ..
Naposledy upravil(a) ghostx dne čtv 25. pro 2014, 02:23, celkem upraveno 2 x.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Gigabyte 660ti oc mozny problem s napajanim?

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Pokud ti karta přestala postovat a dříve jela a stará 8800 ti tam jede tak ihmo na 90% odešla karta (napájecí kaskáda) a na 10% je problém ve zdroji. Bez možnosti odzkoušet kartu v jiném PC se moc polemizovat nedá.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“