-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Butch
- Středně pokročilý
Re: -=World of Warcraft=-
Vcera jsem si psal s lidmi z guildy a dost to chvalili.Pry bugy a fronty na server DT jen prvnich par dnu.
No tak uvidime. Pred vanocemi to mozna taky poridim.
Je nekde Guide na netu pro Garison? Muze byt v EN ale vsude jsou jen kuse informace a nikde moc jsem nenasel to podrobneji popsane co vsechno to ve hre vlastne umoznuje.
Mozna jsem jen spatne hledal
No tak uvidime. Pred vanocemi to mozna taky poridim.
Je nekde Guide na netu pro Garison? Muze byt v EN ale vsude jsou jen kuse informace a nikde moc jsem nenasel to podrobneji popsane co vsechno to ve hre vlastne umoznuje.
Mozna jsem jen spatne hledal
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- TankGeorge
- Začátečník
-
O garisonu bych tu mohl vytapetovat příspěvky přes několik monitorů a to ani nemám max lvl pevnosti. Nemá cenu to nějak študovat, prostě se do toho dostaneš, až budeš hrát. Myslím, že se na tom nedá nic zkazit, bo na max lvl můžeš mít všechny budovy, nebo to můžeš kdykoliv předělat. OFC bude existovat návod na "nejefektivnější způsob" managementu.
Ve zkratce je to "hlavní město" kontinentu, protože žádné jiné tam není. Já tam mám už např. důl a zahradu, kde můžu těžit jednou denně rudu a kytky, ačkoliv postava nemá herb ani mining. To všechno lze upgradovat, takže máš časem víc záhonů a víc štol... víc druhů budov pro různé účely atd.
Další klíčová věc jsou followeři, co se k tobě přidají během questů, nebo je najdeš různě po světě - obyvatelé garisonu. Můžeš je přes special UI posílat na mise, které se náhodně generujou - něco, jako daily questy. Z misí máš random odměny - matroš na stavbu garisonu, random item, goldy (btw lvl 90-100 jsem vydělal 10k goldů no problem).
Mise zaberou určitý čas na splnění, takže zkrátka pošleš týpka, aby zabil trolla v Nagrandu a za hodinu máš report, jestli se mu to povedlo a dostal odměnu. Některé mise zaberou i 10h, nebo vyžadují více followerů v partě. Všechno je skrz UI, takže to naklikáš a jdeš si dělat svůj byznys. Za hodinu zkontroluješ reporty a pošleš maníky na nové mise.
Každý follower má nějaké vlastnosti - např mortal strike, co se hodí do mise, kde je třeba zabít nějakého healera, nebo bonus k boji v džungli. Takže posíláš na mise týpky, co se pro danou misi hodí, aby byla větší %šance na úspěch. Všechno je přehledně oikonkované, nic nemusíš studovat.
Followery můžeš levelovat, vybavovat, kombinovat (někdo má rád v partě trolly a zvyšuje to %šanci na úspěch mise)...
Followerů jsou desítky, možná stovky. Někteří mají profese - např jsou mineři a pokud máš upgradnuté doly, můžeš tam ty followery poslat pracovat a jednou za čas si vyzvedneš natěženou rudu...
Zkrátka se v tom úplně ztratíš, ne kvůli nepřehlednosti, ale kvůli rozsahu možností.
Ve zkratce je to "hlavní město" kontinentu, protože žádné jiné tam není. Já tam mám už např. důl a zahradu, kde můžu těžit jednou denně rudu a kytky, ačkoliv postava nemá herb ani mining. To všechno lze upgradovat, takže máš časem víc záhonů a víc štol... víc druhů budov pro různé účely atd.
Další klíčová věc jsou followeři, co se k tobě přidají během questů, nebo je najdeš různě po světě - obyvatelé garisonu. Můžeš je přes special UI posílat na mise, které se náhodně generujou - něco, jako daily questy. Z misí máš random odměny - matroš na stavbu garisonu, random item, goldy (btw lvl 90-100 jsem vydělal 10k goldů no problem).
Mise zaberou určitý čas na splnění, takže zkrátka pošleš týpka, aby zabil trolla v Nagrandu a za hodinu máš report, jestli se mu to povedlo a dostal odměnu. Některé mise zaberou i 10h, nebo vyžadují více followerů v partě. Všechno je skrz UI, takže to naklikáš a jdeš si dělat svůj byznys. Za hodinu zkontroluješ reporty a pošleš maníky na nové mise.
Každý follower má nějaké vlastnosti - např mortal strike, co se hodí do mise, kde je třeba zabít nějakého healera, nebo bonus k boji v džungli. Takže posíláš na mise týpky, co se pro danou misi hodí, aby byla větší %šance na úspěch. Všechno je přehledně oikonkované, nic nemusíš studovat.
Followery můžeš levelovat, vybavovat, kombinovat (někdo má rád v partě trolly a zvyšuje to %šanci na úspěch mise)...
Followerů jsou desítky, možná stovky. Někteří mají profese - např jsou mineři a pokud máš upgradnuté doly, můžeš tam ty followery poslat pracovat a jednou za čas si vyzvedneš natěženou rudu...
Zkrátka se v tom úplně ztratíš, ne kvůli nepřehlednosti, ale kvůli rozsahu možností.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Butch
- Středně pokročilý
Hm tak to me zajima, diky moc. Mrknu jeste na wowhead, ale tohle mi dost pomohlo.
Nejak jsem nemel vubec predstavu a ted koukam ze je to celkem velka vec a mozna jeden z duvodu proc se k wowku zase vratit
Tady pak jsem neco nasel
https://www.youtube.com/watch?v=q2s1rtGh0k4
Nejak jsem nemel vubec predstavu a ted koukam ze je to celkem velka vec a mozna jeden z duvodu proc se k wowku zase vratit
Tady pak jsem neco nasel
https://www.youtube.com/watch?v=q2s1rtGh0k4
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- xH4wK
- Nováček
http://www.sector.sk/novinka/91622/poce ... lionov.htm
Odkial beru.. ze 3 miliony predanych kopii = pocet predplatitelov stupne o 3 mil. ?
Odkial beru.. ze 3 miliony predanych kopii = pocet predplatitelov stupne o 3 mil. ?
- killerek
- Začátečník
-
xH4wK: Ze by z oficialni zpravy Blizzardu?
http://blizzard.gamespress.com/WORLD-OF ... DS-OF-DRAE
Jinak ty cisla by vysvetlovaly napor na servery. Me zatim vyprsel preddatadiskovy zaplaceny mesic. Diky praci na to WoWko stejne nemam cas a ponorim se do nej az s koncem roku. Uz se po dvou letech docela tesim. Pandy jsem ani nedoexpil. Cata sem jiz take moc neraidoval.
http://blizzard.gamespress.com/WORLD-OF ... DS-OF-DRAE
Jinak ty cisla by vysvetlovaly napor na servery. Me zatim vyprsel preddatadiskovy zaplaceny mesic. Diky praci na to WoWko stejne nemam cas a ponorim se do nej az s koncem roku. Uz se po dvou letech docela tesim. Pandy jsem ani nedoexpil. Cata sem jiz take moc neraidoval.
- xH4wK
- Nováček
[Burning Blade / Drak'Thul - CR - Aliancia]
Guilda Bad Luck (bad-luck.eu) hľadá skúsených hráčov !
Pre viac informácií prosím navštívte http://bad-luck.eu/info
Guilda Bad Luck (bad-luck.eu) hľadá skúsených hráčov !
Pre viac informácií prosím navštívte http://bad-luck.eu/info
- bertocek
- Začátečník
-
Zdravím lidi prosim vás takova možno hloupá otazka , = Když si chci koupit WoW , musím si koupit všechny předchozí datadisky nebo stačí jen poslední čí jak ?
- Wiruz
- Pokročilý
Potrebujes koupit puvodni hru World of Warcraft (k te dostanes všechny starsi datadisky po Mists of Pandaria) a potom nejnovejsi datadisk Warloards of Dreanor.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
- bertocek
- Začátečník
-
Takže když si koupim : http://www.czc.cz/world-of-warcraft-bat ... 93/produkt
Tak už mi bude stačít koupit si WoD chapu spravně
- Svata_Oresky
- Začátečník
-
Raději bych si to ještě ověřil, protože v popisu je to uvedené pouze po Cataclysm, Mist of Pandaria tam chybí. Možná je to starší verze Battlechestu.bertocek píše:Takže když si koupim : http://www.czc.cz/world-of-warcraft-bat ... 93/produkt
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:EVGA SuperNOVA G2 750W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Phanteks Enthoo Primo Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zkousim ted 10 denni trial a po dlouhe dobe mam ATI kartu (bohuzel).
Vsiml jsem si jedne neprijemne veci, pri DX11 rezimu ma znatelne trhani obrazu (videt je to hlavne v dolni casti obrazovky). Problem se zda byt spojeny s tim, ze nastaveni frekvence monitoru je bud 50Hz nebo 59.9Hz, za to co pod DX9 je tam normalne 50/59/60Hz. Jedine reseni je Fullscreen Window rezim. U NVIDIA grafiky jsem se s tim predtim nesetkal, nema nekdo reseni, jak to vyresit pro rezim Fullscreen?
Vsiml jsem si jedne neprijemne veci, pri DX11 rezimu ma znatelne trhani obrazu (videt je to hlavne v dolni casti obrazovky). Problem se zda byt spojeny s tim, ze nastaveni frekvence monitoru je bud 50Hz nebo 59.9Hz, za to co pod DX9 je tam normalne 50/59/60Hz. Jedine reseni je Fullscreen Window rezim. U NVIDIA grafiky jsem se s tim predtim nesetkal, nema nekdo reseni, jak to vyresit pro rezim Fullscreen?
- AllowedCry
- Začátečník
Nepoužívej HDMI.
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
- killerek
- Začátečník
-
spajdr: Me to s R9 290 a posledními drivery slapalo v pohode.
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Já už myslel že nikdo nejede jinak než přes Fullscreen Window. Má to nějaký vliv na výkon?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi tomu tak bylo, ale ted nepozoruju zatim zaden rozdil.M4r1hu4n3 píše:Já už myslel že nikdo nejede jinak než přes Fullscreen Window. Má to nějaký vliv na výkon?
AllowedCry : pres HDMI nejedu.
- TankGeorge
- Začátečník
-
Od středy v EU funguje (víceméně) WoW token. Item za 13€ v shopu, co přidá 30dní game time.
https://www.youtube.com/watch?v=HVze8g6YfHU
Lze tedy oficiálně nakupovat goldy prodejem tokenu v ingame aukci. Mnohem zajímavější však je, že tím pádem lze nákupovat game time za goldy.
- Token lze prodat jen jednou, pak se stane soulbound, což zabraňuje spekulacím.
- Aukce sama stanovuje cenu/kurz na základě nabídky/poptávky podobně, jako to bývalo u Diabla3 s materiály.
- Výchozí cena byla 35k goldů.
- V US už pár týdnů token funguje a jeho cena rychle padla mezi 25k-20k goldů.
- V EU ještě včera byla lehce nad 30k a zatím klesá.
*Token lze koupit za goldy i když nemáte aktivní game time v character menu (pokud goldy máte).
https://www.youtube.com/watch?v=HVze8g6YfHU
Lze tedy oficiálně nakupovat goldy prodejem tokenu v ingame aukci. Mnohem zajímavější však je, že tím pádem lze nákupovat game time za goldy.
- Token lze prodat jen jednou, pak se stane soulbound, což zabraňuje spekulacím.
- Aukce sama stanovuje cenu/kurz na základě nabídky/poptávky podobně, jako to bývalo u Diabla3 s materiály.
- Výchozí cena byla 35k goldů.
- V US už pár týdnů token funguje a jeho cena rychle padla mezi 25k-20k goldů.
- V EU ještě včera byla lehce nad 30k a zatím klesá.
*Token lze koupit za goldy i když nemáte aktivní game time v character menu (pokud goldy máte).
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- Dithius
- Pokročilý
Info kolik takových tokenu je v aukci by se hodilo... jestli jich nebude poskrovnu...
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Trident Z5 Neo 32GB 6200MHz CL30-38-38-28-68-48-1T (GearDown Disabled); GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD: Kingstone KC3000 2048 GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Thermaltake Core P5; Rad: Alphacool NexXxoS Monsta 560mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + acetal top; No exp-reservoir; OS: Custom Fedora 41 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- hadas
- Začátečník
-
a jak dlouho trva vydelat tech 25k goldu ?
- Shakall605
- Začátečník
To jako fakt? Řekl bych že časový interval může být od 1 min po nikdy. Vše záleží na tom jaký máš cit pro obchod a farmu.hadas píše:a jak dlouho trva vydelat tech 25k goldu ?
- TankGeorge
- Začátečník
-
Tokenů je evidentně spousta, jinak by jejich cena nešla dolů. Překvapivě je víc lidí se zájmem token prodávat. Co jsme se bavili v guildě, všichni čekali, že cena vystřelí nahoru, protože goldů má každej hromady.
- Aukce s tokeny je sdílená pro celý region (EU), zbytek aukce je klasicky jen pro daný server.
Já osobně nesnáším jakékoliv farmení, honění reputací, šmrdlání daily questů a od začátku datadisku se mi podařilo vydělat 150k goldů bez nějaké uchylné snahy. Začínal jsem datadisk po delší pauze s 10k.
Mám pouze 1 postavu s HC equipem a namaxovaným garrisonem. Další dva lvl 100 alty na LFR úrovni kvůli profesím. Tu částku lze měsíčně vydělat pouhým managementem garrisonu při dostatečném počtu postav (3+). Zabere to zpočátku dost času udělat tolik postav a garrisonů, ale pak už jen člověk vydělává .)
- Aukce s tokeny je sdílená pro celý region (EU), zbytek aukce je klasicky jen pro daný server.
Já osobně nesnáším jakékoliv farmení, honění reputací, šmrdlání daily questů a od začátku datadisku se mi podařilo vydělat 150k goldů bez nějaké uchylné snahy. Začínal jsem datadisk po delší pauze s 10k.
Mám pouze 1 postavu s HC equipem a namaxovaným garrisonem. Další dva lvl 100 alty na LFR úrovni kvůli profesím. Tu částku lze měsíčně vydělat pouhým managementem garrisonu při dostatečném počtu postav (3+). Zabere to zpočátku dost času udělat tolik postav a garrisonů, ale pak už jen člověk vydělává .)