Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- Ssnake
- Začátečník

-
Re: Diablo 1 + 2 + datadisky
BotD se dela do etereal berserker axe (mel jsem to na offic ladderu!), pak to teprve nema chybu. stit + helma dream rw (dohromady lvl 30 holy shock), armor fortitude nebo enigma kdyz chces tp, pala s life tap na rukavicich si da ubery s holy shield/smite/conviction jako malinu (mozna ne jako malinu ale da se to 
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Exp - 
Ssnake -
Jaká BotD? Aha, runeword Breath of the Dying myslíš. Ok. Etheral sekyru? Jo tak, aby se tím vyřešila neopravitelnost. No, etheral věc s 6 sockety jsem ještě neviděl a nemyslím si, že na ní runeword bude fungovat.
Pokud je mi známo, runewordy nefungují na nic, co není normální item. Maximálně může mít nějaké magické vlastnosti, ale musí se hlásit jako nemagická, jako normální. Jinak do ní nemá cenu nechat dělat sockety a... strkat runy.
Pic or it did nt happen

Enigmu runeword zvažuji pro o 45% rychlejší pohyb... + 20 level urychlení Assassinky by to mohl být masakr. Už teď po mapě lítá jak čečetka...
To už Izual v Act 4 je tvrdší, ale také v pohodě šel udolat...
Jediný problém my dělali v Act 3 ty malé, rychlé kostřičky, co jejich útok evidentně ignoruje obranu a ubírá 1/3 až 1/2 zdraví na ránu. S těmi jsem měl vyslověně problémy, ale zbytek byl brnkačka. Tedy jedno mě sejmul High koncil v Travianu, když jsem chtěl dát všechny naráz, když jsem to bral "po kusu" tak byli snadní... Tiger attack mám na max 20 (na 22 s bonusy), takže 3 sek je za 1050% originálního útoku a i ten není zrovna zanedbatelný: z mé Assassinky se stal ďábel - nejnižší útok dává za 666:

...ještě by to chtělo nějaký pořádný štít, ze kterého by se dal runami udělat nějaký brutálně magický, silný štít, něco jako Dragon či Dream runewordy. Slabší jako Ancient's Pledge: http://diablo2.diablowiki.net/Ancient%27s_Pledge či Rhyme: http://diablo2.diablowiki.net/Rhyme nebo Sanctuary: http://diablo2.diablowiki.net/Sanctuary_%28runeword%29 ...sotva budou stačit na konci Nightmare obtížnosti. Teď jen kde sehnat obyčený štít s hodně vysokou základní rezistencí jako je třeba Troll Nest: http://diablo2.diablowiki.net/Shields
(ze 158 - 173 se dá pomocí Dragon runewordu (+360 defense) udělat štít s ochranou (základní) 533, což by byl dobrý začátek)
PS. rukavice mám strašně slabé Sander's Taboo setové s defense jen 30 (!), protože jako jediné, co jsem sehnal, mají 20% Increased Attack Speed
Což je u assassinky to naprosto nejpodstatnější. Čím rychleji se bude ohánět těmi pařáty, tím lépe.
Asi je čas na upgrade, ale zatím nevím na co upgradnout...
Já necheatuji, to by nebyla zábava. O čem to proboha mluvíš?S cheatama te to bavi?
Ssnake -
Moment moment, na mě musíš pomalejcBotD se dela do etereal berserker axe (mel jsem to na offic ladderu!), pak to teprve nema chybu. stit + helma dream rw (dohromady lvl 30 holy shock), armor fortitude nebo enigma kdyz chces tp, pala s life tap na rukavicich si da ubery s holy shield/smite/conviction jako malinu (mozna ne jako malinu ale da se to
Pokud je mi známo, runewordy nefungují na nic, co není normální item. Maximálně může mít nějaké magické vlastnosti, ale musí se hlásit jako nemagická, jako normální. Jinak do ní nemá cenu nechat dělat sockety a... strkat runy.
Pic or it did nt happen
...jo tak to by mohl být docela masakr. Já mám na brnění Dures zatím jen a leveluji k Dreamu (level 65, momentálně nejvyšší Assassin s lev 62)... Mám výborné výsledky s Deliriem v helmě (skupiny nepřátel nejsou nadále nebezpečné, naopak se pustí do sebe a je to pak bžunda), ale nemůžu zatím sehat nějaký solidní štít na runewordstit + helma dream rw (dohromady lvl 30 holy shock)
Enigmu runeword zvažuji pro o 45% rychlejší pohyb... + 20 level urychlení Assassinky by to mohl být masakr. Už teď po mapě lítá jak čečetka...
No já si zmršil svůj build Assassinky tím, že jsem netrénoval Claw Mastery, takže ho mám jen na 16 či 17 úrovni a jak jsem to napravil + přidal jsem runeword do zbraně, tak celkem nemám problémy už teď. Na Nightmare jsem vykostil Mefista aniž bych se musel vůbec 1x ozdravovat.pala s life tap na rukavicich si da ubery s holy shield/smite/conviction jako malinu
To už Izual v Act 4 je tvrdší, ale také v pohodě šel udolat...
Jediný problém my dělali v Act 3 ty malé, rychlé kostřičky, co jejich útok evidentně ignoruje obranu a ubírá 1/3 až 1/2 zdraví na ránu. S těmi jsem měl vyslověně problémy, ale zbytek byl brnkačka. Tedy jedno mě sejmul High koncil v Travianu, když jsem chtěl dát všechny naráz, když jsem to bral "po kusu" tak byli snadní... Tiger attack mám na max 20 (na 22 s bonusy), takže 3 sek je za 1050% originálního útoku a i ten není zrovna zanedbatelný: z mé Assassinky se stal ďábel - nejnižší útok dává za 666:

(ze 158 - 173 se dá pomocí Dragon runewordu (+360 defense) udělat štít s ochranou (základní) 533, což by byl dobrý začátek)
PS. rukavice mám strašně slabé Sander's Taboo setové s defense jen 30 (!), protože jako jediné, co jsem sehnal, mají 20% Increased Attack Speed
Asi je čas na upgrade, ale zatím nevím na co upgradnout...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- r1pper
- Začátečník

-
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zod runu lze vyrobit v Horadric cube:
2 Cham Runes + 1 Flawless Emerald --> Zod Rune
http://diablo2.diablowiki.net/Cube_Recipes
Ergo runy mám všechny a neviděl bych je jako nějakou vzácnost. Naopak třeba tohle brnění:

...bych na 29 levelu za vzácnou věc považoval. Na 29 level slušný
Tomu říkám vzácnost 
PS. řekl bych, že od 69 levelu se bude v Hell obtížnosti vyskytovat Zod runa normálně, jako se vyskytují runy v nižších obtížnostech. Pokud máte v truhle víc run, tak i padají výrazně častěji. Mě už ale nezajímají... já mám všechny, takže runy ať si hra nechá a navalí nějaký hezký štít, do kterého mi Lazruk na Nightmare vyrobí 3 sockety a bude mít solidní vlastnosti a vysoký item level (60++++) ...Protože jinak nebude runeword výsledek stát za nic.
To je asi jako dyž někdo vezme poškozenou věc a řekne si - já ji spravím v cube a je to! Pužije Eld runu + Chipped Gem + damaged weapon = normal weapon. Jenže opravená věc má item level 1!
Takže je na vyhození. Pod level 41 nejde ani udělat max. počet socketů:
http://diablo2.diablowiki.net/Sockets
...a s nizkými item levely mají i runeword výsledky nižší bonusy. Ergo level, level, level...
Příklad, jak špatně dopadně runeword Hands of Justice na level 39 meči:

...normáně to má dát na 29 - 57, ale třeba 141 - 283:
http://diablo2.diablowiki.net/Hand_of_Justice
2 Cham Runes + 1 Flawless Emerald --> Zod Rune
Ergo runy mám všechny a neviděl bych je jako nějakou vzácnost. Naopak třeba tohle brnění:

...bych na 29 levelu za vzácnou věc považoval. Na 29 level slušný
PS. řekl bych, že od 69 levelu se bude v Hell obtížnosti vyskytovat Zod runa normálně, jako se vyskytují runy v nižších obtížnostech. Pokud máte v truhle víc run, tak i padají výrazně častěji. Mě už ale nezajímají... já mám všechny, takže runy ať si hra nechá a navalí nějaký hezký štít, do kterého mi Lazruk na Nightmare vyrobí 3 sockety a bude mít solidní vlastnosti a vysoký item level (60++++) ...Protože jinak nebude runeword výsledek stát za nic.
To je asi jako dyž někdo vezme poškozenou věc a řekne si - já ji spravím v cube a je to! Pužije Eld runu + Chipped Gem + damaged weapon = normal weapon. Jenže opravená věc má item level 1!
Takže je na vyhození. Pod level 41 nejde ani udělat max. počet socketů:
http://diablo2.diablowiki.net/Sockets
...a s nizkými item levely mají i runeword výsledky nižší bonusy. Ergo level, level, level...
Příklad, jak špatně dopadně runeword Hands of Justice na level 39 meči:

...normáně to má dát na 29 - 57, ale třeba 141 - 283:
http://diablo2.diablowiki.net/Hand_of_Justice
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- iks
- Začátečník

-
Porovnavas vzacnost Rattlecage se Zod runou ? Upadl si na hlavu ?
Davas BOTD do lance ?
Diablu2 nerozumis. Proboha Zod nema 99% lidi solo ani po 5 letech farmeni.. To ze mas vsechny runy je spis k smichu Exp mluvi pravdu.
Davas BOTD do lance ?
Diablu2 nerozumis. Proboha Zod nema 99% lidi solo ani po 5 letech farmeni.. To ze mas vsechny runy je spis k smichu Exp mluvi pravdu.
- Ssnake
- Začátečník

-
hral jsem offic dost dlouho (na lvlu kolem 90) a vetsinu run jsem musel vymenit - max drop byl tak IST a vyssi jsem videl dropnout tak jednu. takze se kseftilo s torchema ktere se daly sehnat celkem lehce (sorc na farmeni klicu a pala na ubery), poradny BotD je napr tohle: botd
ratlecage je shit a 99% unique/set je taky na nic.
jakykoliv single boss je nuda, zabava zacina az od uberu.
btw hrajes singla nebo na battlu nebo nekde na neofic serveru?
ratlecage je shit a 99% unique/set je taky na nic.
jakykoliv single boss je nuda, zabava zacina az od uberu.
btw hrajes singla nebo na battlu nebo nekde na neofic serveru?
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
iks -

Dnes v ní nemám žádné diamanty ani runy, vše mám v externím skladu ATMA.

Ssnake - já hraji jen tak občas pro radost a singleplayer only. K levelu 90 jsem se ještě nepřiblížil
Ale postoupil jsem na level 65 dnes
Dropování run že je slabé? Bžvá... mě padají jak slívy a v klidu je nadále už jen ignoruji. Ale to může být tím, že jak jsem řekl - musíš mít nejaký runy v truhle + mám poměrně brutální Magic Find... resp. do levelu 50 jsem měl vše (ale naprosto vše) podřízeno maximálnímu MF. Moje amazonka (level 59) je tak stále ještě vybavená a pak se nedá ujít pár metrů, aby nepadlo něco vzácného nebo elitního.
Ad. Breath of Dying runeword, tak na tom odkazu vidím nejlepší kousky s dmg 180 - 530, což mě nepřijde jako nic extra, když já prvním pokusem dostal BotD na 134 - 567
Ale momentík. Zrovna jsem sehnal Ancient Axe, co je level 59 a má 43 - 85 damage (Lance bylo 27 - 114). Rychlý pohled do tabulky říká, že Ancient Axe od levelu 41 výš může mít až 6 socketů, takže jsem vyrobil verze 4, 5 a 6 socketové a uvidíme, co s tím BotD provede

Hmmm, to by docela šlo. Minimální dmg 202 mi přijde dost dobrý, maximálních 399 se mi moc nelíbí, ale zase je to ultrafast, tak snad to vynahradí, kdybych tohle někdy měl užít (což s Assassinem ani s Amazonkou nehrozí).
PS. shánění pořádného štítu se zatím moc nedaří, ale padl mi JEN PRO PALADINA štít:
Protector Shield
Defense: 139
Chance to Block: 45%
Required Strength: 69
Required Level: 34
Item Level: 59
All Resistances +10
Socketed (4: 0 used)
...tak jsem mu udělal 4 sockety a mohl by se někomu hodit, kdo hraje Paladina... (jako dělaný na Paladinovský runeword Exile: Vex, Vex, Lo, Jah)
Ano, protože Zod runa se dá vyrobit v Horadric cube, proto podle mě vzácná není. Prostě postupuješ od slabších run k silnějším. Když jsem neměl ATMA sklad, tak jsem je jeden čas musel i zahazovat... Před ATMA jsem měl věčně přeplněnou truhlu diamanty a runami:Porovnavas vzacnost Rattlecage se Zod runou ?

Dnes v ní nemám žádné diamanty ani runy, vše mám v externím skladu ATMA.
Nevím o tom, ale rád se nechám poučitUpadl si na hlavu ?
Jak jsi viděl, ano, z legrace jsem to zkusil. A co?Davas BOTD do lance ?
Tady mohu souhlasitDiablu2 nerozumis.
Pokud je využití receptů hry k vytvoření věcí, které hra předpoládá že budou vytvořeny podle Exp cheatování, pak je k smíchu on a ty s tímto názorem. Můžeš to vidět jinak, ale cheatem podle mě nelze nazývat využití funkce hry.To ze mas vsechny runy je spis k smichu Exp mluvi pravdu.
Ssnake - já hraji jen tak občas pro radost a singleplayer only. K levelu 90 jsem se ještě nepřiblížil
Ad. Breath of Dying runeword, tak na tom odkazu vidím nejlepší kousky s dmg 180 - 530, což mě nepřijde jako nic extra, když já prvním pokusem dostal BotD na 134 - 567
Ale momentík. Zrovna jsem sehnal Ancient Axe, co je level 59 a má 43 - 85 damage (Lance bylo 27 - 114). Rychlý pohled do tabulky říká, že Ancient Axe od levelu 41 výš může mít až 6 socketů, takže jsem vyrobil verze 4, 5 a 6 socketové a uvidíme, co s tím BotD provede

Hmmm, to by docela šlo. Minimální dmg 202 mi přijde dost dobrý, maximálních 399 se mi moc nelíbí, ale zase je to ultrafast, tak snad to vynahradí, kdybych tohle někdy měl užít (což s Assassinem ani s Amazonkou nehrozí).
PS. shánění pořádného štítu se zatím moc nedaří, ale padl mi JEN PRO PALADINA štít:
Protector Shield
Defense: 139
Chance to Block: 45%
Required Strength: 69
Required Level: 34
Item Level: 59
All Resistances +10
Socketed (4: 0 used)
...tak jsem mu udělal 4 sockety a mohl by se někomu hodit, kdo hraje Paladina... (jako dělaný na Paladinovský runeword Exile: Vex, Vex, Lo, Jah)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ze by d2 melo nejakou funkci "atma" opravdu nevim.
- Ssnake
- Začátečník

-
no hlavne se podivej ze berserker axe je jednorucni 
btw rozebirat single nema smysl, a to jeste s atmou... a na jednu zod staci 4096 LEM run + samozrejme sutry.
jo to je pohoda...
btw rozebirat single nema smysl, a to jeste s atmou... a na jednu zod staci 4096 LEM run + samozrejme sutry.
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Exp - tak jen na skladování věcí, tak ATMA je tolerována i na velmi přísných serverech / komunitách. Např. http://diablo.incgamers.com/forums/
A je proč. Jak chceš jinak zkompletovat sety, když bys na ně neměl místo? Jak je ze screenu jasné, tak nebylo místo ani na runy, když jsem sbíral jen diamanty.
Ssnake - Ahá! No tak to je dost podstatný rozdíl
Tak to ja
To je vcelku podstatný rozdíl, heh. A nezničitelná Etheral věc s těmito vlastnostmi, no to je tedy něco 
Tak já single beru jako zábavu a legraci, ne jako nic seriózního. Když jsem narazil na ten Glide wrapper, tak jsem ho chtěl odzkoušet a tak to vzniklo
Občas prostě vyrazím rozsekat nějaké potvůrky, no 
Na Zod runu není potřeba žádných 4096 lem run ani náhodou, stačí 2 Cham Runes + 1 Flawless Emerald --> Zod Rune
PS. Cleglaw's Tooth long Sword má jen 3 - 19 damage, ale 50% šanci na deadly strike:

...to by se mělo vyzkoušet, i když na Diabla nebo Mefista to asi fungovat nebude...
A je proč. Jak chceš jinak zkompletovat sety, když bys na ně neměl místo? Jak je ze screenu jasné, tak nebylo místo ani na runy, když jsem sbíral jen diamanty.
Ssnake - Ahá! No tak to je dost podstatný rozdíl
Tak já single beru jako zábavu a legraci, ne jako nic seriózního. Když jsem narazil na ten Glide wrapper, tak jsem ho chtěl odzkoušet a tak to vzniklo
Na Zod runu není potřeba žádných 4096 lem run ani náhodou, stačí 2 Cham Runes + 1 Flawless Emerald --> Zod Rune
PS. Cleglaw's Tooth long Sword má jen 3 - 19 damage, ale 50% šanci na deadly strike:

...to by se mělo vyzkoušet, i když na Diabla nebo Mefista to asi fungovat nebude...
- consider
- Začátečník

A Cham runy jsou samozřejmě úúúplně běžný, to dropne každej druhej mob
Jasný, ATMA vůbec není cheat, stejně jako nejsou cheat ty nakopírovaný charmy, ringy, apod.
Dokud to není IDDQD, tak to je jen "malá výpomoc"
Takovýchhle single postav si stáhnu za 10 minut dva tucty, ale nemusím se s tím chlubit...na 3 fórech najednou
Jasný, ATMA vůbec není cheat, stejně jako nejsou cheat ty nakopírovaný charmy, ringy, apod.
Dokud to není IDDQD, tak to je jen "malá výpomoc"
Takovýchhle single postav si stáhnu za 10 minut dva tucty, ale nemusím se s tím chlubit...na 3 fórech najednou
PC1:Acer TravelMate 7750G-2454G75Mnss, CPU i5 2450,GK HD7670 1GB,RAM 4096MB 1066MHz,HDD 750GB,<104W,17.3" + 25" LG Flatron E2541
PC2:Toshiba Satellite X200-252,CPU C2D T8300,GK M8700GT 512MB,RAM 3072MB 667MHz,HDD 250GB,<180W,17.1"
PC3:MB Asus M2R32-MVP,CPU A64X2 6400+BE,GK HD2600XT 256MB,RAM Transcend 800MHz CL4 2x1GB dc,HDD WD Raptor 36GB 10000rpm,650W CoolerMaster +22"LG
PC4:MB GigaByte K8N-E,CPU S 2800+,GK 9550 256MB,RAM 512MB,HDD WD 80GB,350W EC +17"Fujitsu-Siemens
PC2:Toshiba Satellite X200-252,CPU C2D T8300,GK M8700GT 512MB,RAM 3072MB 667MHz,HDD 250GB,<180W,17.1"
PC3:MB Asus M2R32-MVP,CPU A64X2 6400+BE,GK HD2600XT 256MB,RAM Transcend 800MHz CL4 2x1GB dc,HDD WD Raptor 36GB 10000rpm,650W CoolerMaster +22"LG
PC4:MB GigaByte K8N-E,CPU S 2800+,GK 9550 256MB,RAM 512MB,HDD WD 80GB,350W EC +17"Fujitsu-Siemens
- TankGeorge
- Začátečník

-
Tu hru snad ani nejde ukončit na hell - pozdní patche + LOD. Já se zasekl u Ancientů cca 2 roky zpět. Nejdřív s lightning Sorc (doporučuju, celkem fun build) u které jsem "musel" sehnat merc BotD war pike = ten ATMA addon umožňuje snadné duplikování run. Pak jsem ten klacek dal WW barbarovi a ty tři sochy prostě nechtěly chcípnout x) Nechápu třeba ladder HC magory, co to ještě dneska dávaj online. Obzvlášť, když je latence dost zoufalá. Anihilus + Torch je pro mě sci-fi pohádka - bez cheatů "pouze" s dupem run. Už vidím, jak sem trodas postne, že mu to padlo na lvl50 z fallena.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- iks
- Začátečník

-
proboha nechapes
takhle ma vypadat dvourucni zbran s botd

ty vubec nechapes, ze 2 cham runy nenajdes ani za 5000 nahranych hodin a jen cheatujes a cheatujes
hlavne ze te to bavi
edit :
14.28 TRILLION EL RUNES na ukrafteni Zod. Jen pro predstavu kdybys ju chtel fakt delat v horardic cube
takhle ma vypadat dvourucni zbran s botd

ty vubec nechapes, ze 2 cham runy nenajdes ani za 5000 nahranych hodin a jen cheatujes a cheatujes
hlavne ze te to bavi
edit :
14.28 TRILLION EL RUNES na ukrafteni Zod. Jen pro predstavu kdybys ju chtel fakt delat v horardic cube
Naposledy upravil(a) iks dne pát 26. pro 2014, 23:19, celkem upraveno 1 x.
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To asi nevysvětlíme. Trodas měl plnou truhlu el a eld run a myslel si že ty ostatní padaj stejně, tak si je jednoduše nacheatoval. Humorné.
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, co je k nepochopení na tom, že Zod runa se dá vyrobit z dvou Cam run a šutru. A Cham runa se dá vyrobit ze dvou Jah run a šutru. Atd. Žádné desítky, stovky nebo dokonce tisíce run nejsou třeba. Viz.:
Do Thul runy stačí tři předešlé a šup, je z nich vyšší runa. Pak 2 + šutry...
Vše na 15 min craftění, když máte alespoň nějaké vyšší runy. Hell runa padá už na Nightmare v Act 1:

Kecy o cheatování jsou tedy leda humorně trapné, jejich autoři jen dokazují, že Horadric cube mají na koukání a zvětšení skladné plochy
PS. s MF 200+ padají runy jak zběsilé furt... tak nevím, kde máte problém...
Asi hlava?
Zod runy jsou prostě bežné, stačí umět používat Horadric cube a nemít v hlavě vymeteno... Timto bych viděl debatu o runách jako ukončenou:
Do Thul runy stačí tři předešlé a šup, je z nich vyšší runa. Pak 2 + šutry...
Vše na 15 min craftění, když máte alespoň nějaké vyšší runy. Hell runa padá už na Nightmare v Act 1:

Kecy o cheatování jsou tedy leda humorně trapné, jejich autoři jen dokazují, že Horadric cube mají na koukání a zvětšení skladné plochy
PS. s MF 200+ padají runy jak zběsilé furt... tak nevím, kde máte problém...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) trodas dne sob 27. pro 2014, 13:53, celkem upraveno 1 x.
- iks
- Začátečník

-
Az slozis selfound zod tak napis dalsi prispevek do tohodle tematu.
- Ssnake
- Začátečník

-
krmime trola...zod runy nebyly nikdy bezne a neznam nikoho kdo by ji nasel (za x let na battlenetu jem videl JEDNOU padnout BER, pak nekolik IST a pak uz jen nizsi. A to jsem hral dost i baal-runy co zakladali MF boti)
tak posledni vypocet ZOD runy pro zacatecniky v nasobilce: zod = 2x cham = 4x jah = 8x ber = 16x sur = 32 x Lo = 64x ohm = 128x vex = 256x gul = 512x ist a kdo ma +-10ist se muze citit bohaty (za 1 ist se prodaval unid torch). Delat vyssi runy z malych bylo plytvani, vykseftovat se daly mnohem lip (zod ani nebyla nejdrazsi, rw se zod je malo)
bohuzel nikdo neveri pohadce ze ti padaji high runy a muzes mit mf jaky chces (navic s lvl 60
)
tak posledni vypocet ZOD runy pro zacatecniky v nasobilce: zod = 2x cham = 4x jah = 8x ber = 16x sur = 32 x Lo = 64x ohm = 128x vex = 256x gul = 512x ist a kdo ma +-10ist se muze citit bohaty (za 1 ist se prodaval unid torch). Delat vyssi runy z malych bylo plytvani, vykseftovat se daly mnohem lip (zod ani nebyla nejdrazsi, rw se zod je malo)
bohuzel nikdo neveri pohadce ze ti padaji high runy a muzes mit mf jaky chces (navic s lvl 60
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim co resite. To, co se nejlepsim hracum nepodari nasbirat za tisice hodin farmeni trodas dokaze za tricet hodin. To preci neni vubec divny.
- TankGeorge
- Začátečník

-
Beztak hraje nějaký fun mode/patch přibalený k warez verzi i s tou ATMOu 
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- consider
- Začátečník

= 1024x mal = 2048x um = 4096x pul = 12288x lem = 36864x fal = 110592x ko = 331766x lum = 995328x io = 2 985 984x výše zmíněná Hel runaSsnake píše:krmime trola...zod runy nebyly nikdy bezne a neznam nikoho kdo by ji nasel (za x let na battlenetu jem videl JEDNOU padnout BER, pak nekolik IST a pak uz jen nizsi. A to jsem hral dost i baal-runy co zakladali MF boti)
Samozřejmě, trodasova matematika vypadá jinak:
Hel + Atma = 2x Hel = Io
Io + Atma = 2x Io = Lum
No a takhle se samozřejmě prokopíruje až k Zod, dokonce si ji ani nemusí stahovat z netu a může tvrdit, že toho dosáhl úplně sám, jen s výpomocí běžného duplikovacího prográmku, který vůbec nikde neodsuzují
Dupe totiž asi není cheatování
PC1:Acer TravelMate 7750G-2454G75Mnss, CPU i5 2450,GK HD7670 1GB,RAM 4096MB 1066MHz,HDD 750GB,<104W,17.3" + 25" LG Flatron E2541