Aktualizace driveru -> černá obrazovka

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Ankar_23
Začátečník
Začátečník

Aktualizace driveru -> černá obrazovka

Příspěvek od Ankar_23 »

Ahoj, dnes jsem dal do PC grafiku, normálně jsem ji nainstaloval, fungovalo vše tak, jak má a při aktualizaci na novější ovladače mi zčernala obrazovka a je tam jen kurzor, který mizí, když je chvíli na 1 místě. Aktualizaci jsem dělal přes NVIDIA GF Experience. Bojím se restartu, aby se něco nepokazilo. Díky za rady ...
CPU AMD Ryzen 5 5600X MB ASRock B550 Pro4 RAM Corsair Vengeance LPX Black 16GB SSD Samsung 860 EVO 250GB GK MSi GTX 1660Ti PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Aktualizace driveru -> černá obrazovka

Příspěvek od Alfajk »

resni to a uvidis,pri nejhorsim nouzovej rezim,drivery vyhodit a reinstalnout
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Pokud jsou to win8.1 taknaopak restart udělej určitě, ten Os má neblahou vlastnost bootovat jen napůl a můžeš tam mít dynamické knihovny staré verze, to samé Nvidia control panel a pod, to vše chce restart ačkoliv si to o něj neřekne. Dále geforce experience a také drivery pro 3D vision by jsi neměl vůbec instalovat pokud to nepoužíváš/nutně nepotřebuješ.
Ankar_23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ankar_23 »

přes GF experience jsem dělal aktualizaci, po restartu jsem dal vlastní a už to šlo, ale přitom jsem nainstaloval i ovladače pro 3D vision, ani nevím na co to je.. Hlavní je, že už to jde :)
CPU AMD Ryzen 5 5600X MB ASRock B550 Pro4 RAM Corsair Vengeance LPX Black 16GB SSD Samsung 860 EVO 250GB GK MSi GTX 1660Ti PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“