Problém s ntb Asus M50V
Moderátor: Don
- dabanex
- Nováček
-
Problém s ntb Asus M50V
Zdravím, už delší dobu mám problém s ntb, pokaždé když zapnu pc a ihned po zapnutí nepustím Mafii 2, pc se po nějaké době sekne, tudíž když chci surfovat po netu nebo cokoliv jineho bez zpuštění mafie si ani neprdnu a to u všeho.. Nevím co víc zde napsat aby šel problém vyřešit, ptejte se klidně i na další věci na všechno se pokusím odpovědět. Předem díky
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Problém s ntb Asus M50V
To se blbe radi...nejrychlejsi zpusob je bud obnova (jestli mas) do stavu pred problemem nebo reinstal OS.
Asus Rog Strix G18
- dabanex
- Nováček
-
Předchvilkou jsem dodělal první reinstal Win 7.. dokud jsem do pc nestáhl žádné aktualizace a ani 1 ovladač ntb běžel bez problému bez zaseknutí, jakmile jsem dal stáhnout automatické aktualizace včetně ovladačů na grafiku vrátí se všechno ke starému, tudíž jsem pc přeinstaloval znova a zatím nestáhl žádnou aktualizaci ani ovladač, navíc jakmile jsem nainstaloval aktualizace napsalo mi to tam chybu s instalací ovladače grafiky, přitom grafika je plně funkčí, i když se pc sekal. Ale se zaplou mafii jsem rozjel hry jako je grid autosport, starcraft 2 wings of liberty ,LoL, call of duty mw2 atd.. Tudíž se mi vytváří otázka zdali to není ovladačem na grafiku, zkoušel jsem i googlit a něco jsem našel, jenže k mé smůle je to anglicky, a když to dám do překladače, rozumím každému 3slovu a navíc tam řeší už věci kterým moc nerozumím..
Odkaz - https://forums.geforce.com/default/topi ... -notebook/
NTB Sestava-
nvidia geforce 9650M GT 1gb
RAM 4GB
Procesor - Intel Core Duo CPU T9400 2,53Ghz
Prosím poraďte
Odkaz - https://forums.geforce.com/default/topi ... -notebook/
NTB Sestava-
nvidia geforce 9650M GT 1gb
RAM 4GB
Procesor - Intel Core Duo CPU T9400 2,53Ghz
Prosím poraďte
- orgasmic
- Začátečník
-
Davas cisty instal Win na zformatovany disk?
Vyprdni se na nejake automaticke instalace ovladacu a hezky si je stahni sam z webu vyrobce notebooku.
Zadne jine!
Vyprdni se na nejake automaticke instalace ovladacu a hezky si je stahni sam z webu vyrobce notebooku.
Zadne jine!
Asus Rog Strix G18
- dabanex
- Nováček
-
PC instaluju čistě naformátovaný, vůbec nic tam není jen win 7, a na webu Asusu jsou ovladače právě že pěkne na pytel.. vůbec nejsou správný, a když už tak jsou na Visty.. tudíž nevím co dále.. zkoušel jsem toho už ranec, a nic..
Je možné že teda bude grafická karta v hajzlu? Což mi sice nejde dohlavy pokud rozjedu třeba nové Grid Autosport..
Je možné že teda bude grafická karta v hajzlu? Což mi sice nejde dohlavy pokud rozjedu třeba nové Grid Autosport..
- orgasmic
- Začátečník
-
Aha, takze pouzivas OS, ktery neni podporovany vyrobcem notebooku.
Jinak co se GPU tyce, tak mas jeste tu poruchovou generaci chipu.
Kdyz je chip studeny, tak byva problemovy, pri zahrati zacne fungovat.
Bohuzel toto zjistis jen vymenou puvodni GPU ci cele desky, je-li chip napajen primo na desce.
Muzes jeste zkusit instalaci originalnich Win, co tam patri a stazeni patricnych ovladacu z webu vyrobce notebooku.
Jinak co se GPU tyce, tak mas jeste tu poruchovou generaci chipu.
Kdyz je chip studeny, tak byva problemovy, pri zahrati zacne fungovat.
Bohuzel toto zjistis jen vymenou puvodni GPU ci cele desky, je-li chip napajen primo na desce.
Muzes jeste zkusit instalaci originalnich Win, co tam patri a stazeni patricnych ovladacu z webu vyrobce notebooku.
Asus Rog Strix G18
- dabanex
- Nováček
-
No jako na webu Asusu jsou k tomuto pc ovladače na w7 ale ty ovladače taky nejeli..
- orgasmic
- Začátečník
-