GTX 660Ti - hlavní monitor
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- jiriczek234
- Začátečník

-
GTX 660Ti - hlavní monitor
Ahoj, na Vánoce jsem si udělal radost a pořídil jsem si Dell U2913WM UltraSharp a na výšku jsem si dal svůj starý Samsung. CO ale mojí kartu nenapadlo. Ikdyž jsem zapojil ten Dell do display portu a Samsung do DVI, co je vespodu. Tak by každý hádal, že ten display port je výstup číslo 3 a spodní DVI číslo 4, tudíž bios atp. by se měl zobrazovat na tom Dellu, nicméně ta karta to háže na Samsung, kterej je na výšku... Což je docela nepohodlné, když mám dual boot a musím to všechno vybírat překlopený
To samý bios... Existuje něco, jako upravenej bios, co by tý kartě řekl, že display port je hlavní výstup? Děkuji za každou radu, jsem fakt bezradný...
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: GTX 660Ti - hlavní monitor
Ne. Bohužel ne. Standard ale je že dokud se nenačte driver, měly by všechny výstupy ukazovat + obraz být klonovanej. Občas se tak ale neděje. Mě třeba když vypnu driver (pro extrakt biosu a pod) grafika pustí signál jen do HDMI ačkoliv při postu naopak postuje jako první na VGA.... nevim že by existovalo řešení, ale na druhou stranu, jak často lezeš do biosu...
- jiriczek234
- Začátečník

-
No já jsem to vždycky měl, co bylo zapojený první v pořadí, tak tam byl obraz.. Klonovaný jsem to neměl nikdy a to jsem měl už fakt hodně nVdií... Takže není žádná šance dostat obraz do Dellu?
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Pokud HP neodpojíš tak ne.
- jiriczek234
- Začátečník

-
Jsem zvědavej, jestli nVidia někdy dospěje k tomu, že konečně udělá něco normálního, co se výstupů týče...
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Taky moc nechápu tenhle preferovanej styl 1 výstupu pokud driver neřekne jinak. U radeonů je to před načtenim driveru klon na všechny výstupy co jsou zrovna při postu připojený.
- jiriczek234
- Začátečník

-
Ale tak jako i kdyby to tak bylo, tak aspoň kdyby to preferovalo čísla výstupů... Takhle je to taková sázka do loterie, kde se to zrovna zobrazí..