Zdravím dneska jsem poskládal nové PC a když jsem vložil instalační disk windows 7 načetla se úvodní modrá obrazovka dal jsem NAINSTALOVAT a když jsem chtěl rodělit disk na 2 oddíly napsalo to nějakou chybu, tak jsem to restartoval a od tě doby už se mi nenačte ani ta modrá obrazovka Windows. Prosím dokázal by mi s tímhle problémem někdo nejak poradit?
ps: zkusil jsem i Vistu i windows 8.1 a nic.
error
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
Re: error
Co znamená "nějaká chyba" ?
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
- obinek
- Nováček
-
Re: error
něco ohledně toh že nelze vytvořit oddíl a za tím číslo 0x95abde30. ale dneska se mi podařilo už dostat k samotné instalaci ale když mám vybrat na který Disk mám instalovat systém mám jednu ikonku disku a u toho je napsané nepřidělené místo na disku, a když chci vytvořit nový oddíl stisknu použít chvilku se načítá potom vyskočí okno že systém může ještě vytvořit specialni oddíl potvrdím to OK ale nic se nestane žádní oddíl se nevytvoří a pořád tam je jen napsané nepřidělené místo na disku.