Deadfall Adventures

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Deadfall Adventures

Příspěvek od Vlastik80 »

Obrázek
Hra je inspirována díly Indiana Jones a dalšími.

Platformy: PC, Playstation 3, Xbox 360
Engine: Unreal Engine 3, API DX9
Vydáno 2013/2014 The Farm 51/Nordic Games GmbH

... tak co, hrajete/hrál jste to někdo? Já hru koupil už před delší dobou v akci, to byla ještě bez CZ, teď jsem náhodou zjistil že je v CZ, tak jsem si to dal znovu, je zajímavé jak takovéto neznámé/méně oblíbené hry dostanou CZ oficálně a jiné ani omylem i když je poptávka. No neva i tak dobře, co vy na tuto hru?
Mě se to jako "jednohubka" celkem líbilo, časté změny prostředí byly jen k dobru a hra příjemně odsýpala... Jinak žádný trhák, myslím že i cena 10€ by hře seděla více a ne 16€ v akci a jinak 2x tolik (Steam), ale dá se sehnat od cca 5€ což je super cena.

Kdyby někdo chtěl vidět jak hra vypadá v akci, tak zde uploaduji průběžně během hraní screeny ve 4K kvalitě a max nastavení.

Taková trochu budgetovka to je, to ano, dejme tomu takový budgetový fps Uncharted. :mrgreen:

Tip na easter egg: ... když se v první části kola kde je zima jde hned před letadlo doprava a přeskočí se plot a běží se k horám kde je jezero co ústí někam dál asi do moře, tak tam rychle plave pryč bílý medvěd nebo nějaké takové velké zvíře. Věřím že takových "easter eggů" je ve hře více :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“