chyba hdd
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- obinek
- Nováček

-
chyba hdd
Zdravím přeji hezký večer, dneska jsem poskládal nové PC a když jsem vložil instalační disk windows 7 načetla se úvodní modrá obrazovka dal jsem NAINSTALOVAT a když jsem chtěl rodělit disk na 2 oddíly napsalo to nějakou chybu, tak jsem to restartoval a od tě doby už se mi nenačte ani ta modrá obrazovka Windows. Prosím dokázal by mi s tímhle problémem někdo nejak poradit?
- Wiruz
- Pokročilý

Re: chyba hdd
hmm, idealne HDD zapojit do jineho PC a tam zrusit veskere oddily / provest format / rozdelit dle potreby a nasledne provest instalaci naprimo...
Vypada to ze se ti ted HDD hlasi jako nepouzitelny, proto ho instalator nevidi a nechce se spustit.
Jestli ale ani v jinem PC nebude mozne HDD nalezt a pristupovat na nej, tak to ma nejspise za sebou..
Vypada to ze se ti ted HDD hlasi jako nepouzitelny, proto ho instalator nevidi a nechce se spustit.
Jestli ale ani v jinem PC nebude mozne HDD nalezt a pristupovat na nej, tak to ma nejspise za sebou..
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64