Aha! Tak to jo. Ten Dell je totiž fakt šílenej, divil jsem se, že pak píšeš, že to není až zas tak hroznýAche píše:Ale já nemluvil o tom Dellu (to je šmejd vhodnej jen na statický snímky) ale tom ultra levným BenQ 2320 na kterým jedu... kromě barevnýho gamutu (je to sice sRGB, ale já chci widegamut) je to BenQ ve všem jasně lepší než ten skoro 4x dražší dell, který se nedá ani použít kvůli odezvě na hry a jakoukoliv animaci.nas píše:Já právě četl, že je to docela slušnej monitor. Ale to tvoje video je odstrašující![]()
![]()
Slušnej dneska je třeba už ten několikrát doporučovanej BenQ BL2411PT (1920x1200, IPS). Nový Delly jsou taky ok. Ta mizerná odezva se na Dell fóru tak proflákla, že už konečně i Dell přidal do menu nabídky volbu odezvy.
Já sem zvědavej na ten BenQ SW2401PT... pokud nebude mít vysoký lag, a nebude tam schválně zkriplená odezva jako u toho Dellu, tak by to mohl být fakt slušný displej na všechno.
Ten vypadá dobře, ale radši bych bral nějakej 22-23". Dělá nějaký výrobce něco na ten způsob, ale ideálně 22"?