Zdravím pánové,
Dnes ráno jsem spustil PC a čekalo mě překvapení, viz foto.
Otevřel jsem skříň, odpojil kablíky od HDD a systém, najel.Po pár minutách byla BSOD viz foto.Znovu jsem zkusil start a bylo slyšet, jak se tepvá disk rozjíždí.Tak to bude asi motorek..?
Stáhl jsem si Acronic True Image 2014 a chtěl bych zálohovat systém, abych ho hned prdnul na nový HDD.
Moc nerozumím tomu, jak udělat, abych hned bootoval z média.Musím udělat spouštěcí médium, nebo stačí záloha disků.Díky za odpovědi.
Zálohoval jsem celé disky a velikost zálohy je 68 giga.
Odchází HDD Samsung HD103UJ
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Mirek1
- Začátečník

Odchází HDD Samsung HD103UJ
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- zombux
- Odborník PCT

- Mirek1
- Začátečník

Re: Odchází HDD Samsung HD103UJ
Včera jsem ještě mluvil s chlapama na jiné diskuzi, kde klučina říká, že disk asi kaput, ale zároveň dodává, že to může dělat i špatný slot na desce.Nicméně, mě to nedalo a dnes ráno, jsem přehodil kabel do jiného slotu a PC naběhlo.
Taky jsem vizuálně kontroloval kondenzátory a našel jsem jeden větší kondík, tak trochu v jiné podobě.na omak je cítit, že by chtěl na květ.Prostě není hladká špička.Může to souviset?
Dále jsem se dočetl, že to může dělat zdroj? mám Seasonic rok a půl.
Taky jsem vizuálně kontroloval kondenzátory a našel jsem jeden větší kondík, tak trochu v jiné podobě.na omak je cítit, že by chtěl na květ.Prostě není hladká špička.Může to souviset?
Dále jsem se dočetl, že to může dělat zdroj? mám Seasonic rok a půl.