měl bych takovej menší problém, který se vyskytnul. jde o to, že když se počítač dostane do režimu spánku (tj. celý se vypne) a já ho chci opět zapmnout, tak nastane jedna z variant:
1. nezapne se monitor
2. normálně se zapne počítač i monitar, ale za pár vteřin bud zmrzne obraz nebo to hodí modrou obrazovku
všechny tyhle varianty vedou k tomu, že to musím sám restartovat počítatač natvrdo nebo se sám zrestartuje.
jde mi o to jestli to má co dělat s přetaktovánim procesoru nebo je na navině nová instalace OS, která proběhla před taktováním.
zamrzání pc
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Moonwraith
- Začátečník
-
- X-COM
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: zamrzání pc
Zruš taktování a vyzkoušej znovu.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Moonwraith
- Začátečník
-
tak zrušení taktování nepomohlo.
- twinky
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
zkus se bodem obnovení přiblížit ke dni instalace.. ale hned kdyby tohle začalo dělat mě, šel bych po příčinách toho taktování...tak na 70% bych řekl, že je chyba tam
ThinkPad T460 || i5-6300U Skylake | 8GB RAM | 256GB SSD | HD520 | W10 Pro
- PKBO
- Moderátor
Napiš jakou máš sestavu.... a Pokud máš GPU od AMD, 280x nebo 290/290X tak bude vina tam, mě tohle dělali dvě r9 290, vím že se dala zakázat nějaká funkce v trixxu, ULPS nebo tak nějak a dost lidem to pomohlo, mě ne.