Čau, chci se zeptat, jestli má dnešní době vůbec nějaký smysl používat meta tag "description", když mám kvalitní obsah. Stejně je tento tag omezen délkou a vyhledávače již výsledek rádi berou právě z textu, z kama i hledají a dávají tento výstup uživateli. Nebo máte fakt ověřené zkušenosti (ale pro moderní SEO), že je "description" důležitý?
Ještě se chci zeptat na PR u Google, měl jsem PR 2, ale z ničeho nic spadnul na "0", což nechápu (obsah je originální). Četl jsem si, že Google změnil politku pro PR, ale co je na tom pravdy a jak pořádně funguje...
Díky.
SEO - co má a nemá smysl použít
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- Jey
- Středně pokročilý

Re: SEO - co má a nemá smysl použít
Description používat nemusíš (v dnešní době).
Pagerank nejspíš skončil a update se už konat nebude. Některé weby už přešly na jiné ukazatele než je pagerank (např. domain authority, nebo alexa).
edit: Na toto je lepší zeptat se na webtrhu.
Pagerank nejspíš skončil a update se už konat nebude. Některé weby už přešly na jiné ukazatele než je pagerank (např. domain authority, nebo alexa).
edit: Na toto je lepší zeptat se na webtrhu.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).