ahoj definitivně jsem se rozhodl pro notebook Acer Extensa 2510.
Ale jediné co mě zaráží je výdrž baterie a ptáte se z jakého důvodu?
Na stránkach ACER píšou že baterie má 2500 mAh a na notebook.cz se píše vydrž až 10 hodin a na alze píšou že baterie má 5 000 mAh
acer extensa 2510 s core i3
Moderátor: Don
- primax
- Začátečník
acer extensa 2510 s core i3
HP ProBook 455 G6
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: acer extensa 2510 s core i3
Nejlepsi notebook v dane cene.
Muzes se ridit dobou vydrze, co pisou v recenzi na notebook.cz
Muzes se ridit dobou vydrze, co pisou v recenzi na notebook.cz
Asus Rog Strix G18
- primax
- Začátečník
Ještě jedna maličkost. Nemá tento notebook problémy při dlouhodobé zátěži s připojeným kablem do elektrické sítě? (ripovaní DVD, hraní her) s časem průměrně více než 5 hodim a déle v zátěži.
ještě jsem se dočetl na jednom diskusním foru, že u Aceru Extensa 2510 se do 6 měsíců může objevit problém s chlazením. Prý tam udajně davají špatný a levný chladič a tím pádem je tam hodně prachu a notebook se zahřívá.
ještě jsem se dočetl na jednom diskusním foru, že u Aceru Extensa 2510 se do 6 měsíců může objevit problém s chlazením. Prý tam udajně davají špatný a levný chladič a tím pádem je tam hodně prachu a notebook se zahřívá.
HP ProBook 455 G6
- orgasmic
- Začátečník
-
Neumim si predstavit, ze budes na danem notebooku hrat nejake narocne hry nebo delat neco narocneho na CPU
Na to vazne nema tento notebook ani HW
Na to vazne nema tento notebook ani HW
Asus Rog Strix G18
- primax
- Začátečník
těmi hry jsem myslel samozřejmě starší kousky.
Např. Doom 3 s datadiskem, nebo Half Life 2 orange box nebo medal of honor 10th Anniversary.
Prostě hry které jsou vydané od roku 2005 a staršího data na aspon minimálni detaily.
Např. Doom 3 s datadiskem, nebo Half Life 2 orange box nebo medal of honor 10th Anniversary.
Prostě hry které jsou vydané od roku 2005 a staršího data na aspon minimálni detaily.
HP ProBook 455 G6
- orgasmic
- Začátečník
-