zavření metro aplikace
Moderátor: Loki5567
- nako77
- Nováček
-
zavření metro aplikace
Měl bych jeden dotaz. Když otevřu nějakou metro aplikaci z úvodní obrazovky a poté ji zavřu, počítač mě vždy přepne do desktopu. Proč ? A jde to nějak změnit abych zůstal v prostředí ve kterém aplikaci otvírám a nemusel pořád přepínat zpátky ?
- zigo
- Černá karta
-
Re: zavření metro aplikace
vlastnosti hlavniho panelu/navigace/po přihlášeni nebo zavřeni.....odškrtnout/ použit /ok
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- nako77
- Nováček
-
Tak tohle jsem už zkoušel, po přihlášení se sice dostanu na úvodní obrazovku, ale po spuštění aplikace např. kalendář a jejím zavření se to opět přepne do desktopu.
- zigo
- Černá karta
-
Volba "Po přihlášení nebo zavření všech aplikací na obrazovce přejít na plochu místo na Úvodní obrazovku" musí být neoznačena! Teď jsem to zkoušel a funguje to otevřel jsem kalendář a jiné blbosti z metra a po vypnutí zůstanu v metru, ale zas při přihlášení se dostanete do metra a ne na úvodní obrazovku jak píšete.
- nako77
- Nováček
-
Mě už to taky funguje, ale až po dalším Windows updatu, který jsem před chvílí udělal. Mám nový počítač a ještě tam nebyly všechny aktualizace nahrány (a to už jsem aktualizoval potřetí). Předtím to opravdu nefungovalo.
Díky
Díky