League of Legends problém

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
magervese
Nováček
Nováček

League of Legends problém

Příspěvek od magervese »

Zdravím vás, mám tady tak trochu větší problém.
Jde o to že vyšel patch 5.1 na lol a automaticky se stahuje.
Vezmu to od začátku.:
Launcher fungoval no a potom mi to hlásilo chyby, po několika shlédnutí videjí na internetu které nezabrali jsem se na to vyprd a nechal jsem hru reinstalovat (odinstalovat a nainstalovat).
A teď ten hlavní problém, vše funguje jak má jenže .. jak dojde do fáze 2/2 kdy zbýva 298mb tak se stahování sníží na 0 kBps a zůstatek je většinou 47%, 43% a 50%. To jsou % při kterých už to nechtělo dál ''pracovat''. Teď jak píšu tenhle topic tak jsem byl na 47% a teď mám 51%. Tudiž nějaký % naběhly. To furt ale neřeší můj problém.
V čem je chyba, co mám udělat ?
Fidor
Začátečník
Začátečník

Re: League of Legends problém

Příspěvek od Fidor »

No já bych počkal jestli se to zas nerozeběhne a nedostáhne :)
AMD Ryzen 7 5700X3D; NH-D15S; Radeon RX 9060 XT 16Gb; 32Gb DDR4 (3600Mhz CL16); ASUS TUF Gaming B550-Plus, Kingston A2000 M.2 - 1TB, Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; GIGABYTE MO27Q28G; Leopold FC750R PD (Cherry Mx RED); Logitech G pro X superlight (800 DPI); iFi ZEN DAC V2; Edifier R1280DB; Sennheiser HD560S + Antlion ModMic USB 2.0 - PS4 slim 2TB -.
magervese
Nováček
Nováček

Příspěvek od magervese »

Teď je tam 76% ale furt 298mb a stahování 0kBps
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

To bude chyba u nich někde a hledal bych spíše na google... mezitím můžeš na steamu vyzkoušet dotu :lol:
magervese
Nováček
Nováček

Příspěvek od magervese »

jakubom píše:To bude chyba u nich někde a hledal bych spíše na google... mezitím můžeš na steamu vyzkoušet dotu :lol:
Hehe :D Smím low pc těžko :D jednou jsem to zkusil a bylo to rozmazané a ještě se to sekalo. DDR1 a mám 1,37gb ram :) Raději wowko, steamovky se mi sekaj.
A google mi nepomůže.. spíš nevím co tam pořádně napsat ale jinak je tam teď 83%.
Fidor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fidor »

Prostě vydrž, ono to doběhne
AMD Ryzen 7 5700X3D; NH-D15S; Radeon RX 9060 XT 16Gb; 32Gb DDR4 (3600Mhz CL16); ASUS TUF Gaming B550-Plus, Kingston A2000 M.2 - 1TB, Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; GIGABYTE MO27Q28G; Leopold FC750R PD (Cherry Mx RED); Logitech G pro X superlight (800 DPI); iFi ZEN DAC V2; Edifier R1280DB; Sennheiser HD560S + Antlion ModMic USB 2.0 - PS4 slim 2TB -.
magervese
Nováček
Nováček

Příspěvek od magervese »

Dobroš :-)
magervese
Nováček
Nováček

Příspěvek od magervese »

Pomooooooc! dostahovalo se to na 99% no a potom to kontrolovalo aktualizace.. potom mi naskočila červená tabulka že se aktualizace nezdařila, co s tím ?
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Naučit se používat google... bude to nějaká nová chyba, zahraj si chvilku nějakou jinou hru :lol:
magervese
Nováček
Nováček

Příspěvek od magervese »

jakubom píše:Naučit se používat google... bude to nějaká nová chyba, zahraj si chvilku nějakou jinou hru :lol:
Aha dobře, pan chytrý. :-D Tak mi pošli řešení problému, co ty na to ? :-)
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Když ti napíšu ,že ten problém asi bude nový tak ho neznám a právě ho musíš hledat nebo počkat až někdo bude mít podobný problém ? Zkusil bych ofiko stránku riotu... a nebo prostě zkoušet tahat dokud to nepujde :D
magervese
Nováček
Nováček

Příspěvek od magervese »

no dobrý no.. narazil jsem na to že když to změním z EUNE na OCEAN či tak něco tak to bude vph.. udělal jsem to a fakt je to vpohodě jenže.. jenže když dám Spustit tak se nic neděje.Launcher se vypne ale nic se neděje.
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Přehodil jsi to zase zpět ?
magervese
Nováček
Nováček

Příspěvek od magervese »

Ano, přehodil.. dám Spustit a nic. Tabulka se vypne a toď vše co to udělá.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“