Assassin's Creed: Unity
Moderátor: Baneshee
- Hladis
- Moderátor

Re: Assassin's Creed: Unity
No na zacatku dokud nenamaxujes vybavu nejsou souboje tedy nejak jednoduchy (s vice protivníky). Nejsou tezky, ale umres ani nemrknes a stane se mi to obcas i s namaxovanou výbavou. Vetsi skupinu jde dat uz jen s pouzitim vseho co mas k dispozici a i tak te muzou bez problemu zabit. Staci když na tebe pouziji kombinaci uderu, který nelze vykryt a nebo te poslou na zem a mas problém. Bez vybavy jdes i strelnou zbrani na instant a oni radi strelny zbrane pouzivaji. Protivnici nejsou kdoví jaky geniove, ale třeba proti SoM jsou tedy lepsi a hra uplne jednoducha zase neni. Je to casual, ale tezsi obtiznost uz by byla spis frustraci. Pokud se podivam na videa z YouTube, tak předchozí dily tedy byly proti tomuhle detsky jednoduchy.
- Loki5567
- Moderátor

Souhlasím, souboje jsou oproti předchozím dílům těžší a ze začátku bez nějakého UBER vybavení, jsem myslel že klávesnici vyhodím oknemHladis píše:No na zacatku dokud nenamaxujes vybavu nejsou souboje tedy nejak jednoduchy (s vice protivníky). Nejsou tezky, ale umres ani nemrknes a stane se mi to obcas i s namaxovanou výbavou. Vetsi skupinu jde dat uz jen s pouzitim vseho co mas k dispozici a i tak te muzou bez problemu zabit. Staci když na tebe pouziji kombinaci uderu, který nelze vykryt a nebo te poslou na zem a mas problém. Bez vybavy jdes i strelnou zbrani na instant a oni radi strelny zbrane pouzivaji. Protivnici nejsou kdoví jaky geniove, ale třeba proti SoM jsou tedy lepsi a hra uplne jednoducha zase neni. Je to casual, ale tezsi obtiznost uz by byla spis frustraci. Pokud se podivam na videa z YouTube, tak předchozí dily tedy byly proti tomuhle detsky jednoduchy.
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
- fmx rider
- Začátečník

-
Hrál jsem všechny předchozí díly, od každého jsem se nemohl odlepit a prošel je většinou za dva dny. Dneska jsem konečně rozehrál AC:U a musím se přemáhat hrát další příběhové mise. Má tady někdo stejný problém? Zlepší se ta hra časem?
- ondra91
- Začátečník

-
Tak pokud ti jde o příběh a veškeré principy Assasina ti nevadím, tak si myslím, že v porovnání s konkurencí není špatný, ale je to trochu natahované a mě osobně bohatě stačí tak 1,5 hodky za den, protože déle bych u toho asi nevydržel + krásné město, tak se to opravdu hrát dá ... jinak ten začátek je opravdu nic moc.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak dohráno. Dal bych 8. Detailnější dojmy jsem sepsal zde
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... count=5851
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... count=5851
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- fmx rider
- Začátečník

-
Já to už taky dohrál. Prostě na předchozí díly to nemá ani ve snu, pěkná grafika (rozhodně ne všude) to nezachrání. Příběh nuha, bugy všude, hratelnost a znovuhratelnost podprůměrná. Dal bych tak 5 z 10.
- 3tp2
- Začátečník

Zdar lidi
1.Vysvětli by mi prosím někdo jak na ty modrý bedny? Jak spustit Nomádský mise? Dělal jste to někdo? A jsou započítávaný v celkovým postupu?
2.V některých lokacích nemám npř.všechny pařížské příběhy,na mapě najedu na danou lokaci a zopbrazí se mi že mám splněno 3 ze 4 pařížských příběhů ale ten 4 tam nikde není.Objeví se třeba později při postupu hrou?
Díky za odpovědi
1.Vysvětli by mi prosím někdo jak na ty modrý bedny? Jak spustit Nomádský mise? Dělal jste to někdo? A jsou započítávaný v celkovým postupu?
2.V některých lokacích nemám npř.všechny pařížské příběhy,na mapě najedu na danou lokaci a zopbrazí se mi že mám splněno 3 ze 4 pařížských příběhů ale ten 4 tam nikde není.Objeví se třeba později při postupu hrou?
Díky za odpovědi
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
- Hladis
- Moderátor

1/ Nejsou zapocitany v postupu a ja je nedelal.
2/Bohuzel mise, bedny, atd... se objevuji když kolem toho v nejaky blizkosti probehnes. Jinak je to skyryty. Pokud chce sesbírat všechno, nezbyde ti nic jiného, nez kazdou ctvrt ulici po ulici probihat s orlim okem a objevovat. Docela opruz.
2/Bohuzel mise, bedny, atd... se objevuji když kolem toho v nejaky blizkosti probehnes. Jinak je to skyryty. Pokud chce sesbírat všechno, nezbyde ti nic jiného, nez kazdou ctvrt ulici po ulici probihat s orlim okem a objevovat. Docela opruz.
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dead Kings DLC - hrajete někdo?
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Loki5567
- Moderátor

NieKositch píše:Dead Kings DLC - hrajete někdo?
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Daj se už stáhnout? To je automatický jako patch na uplay ?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- pute
- Začátečník

Dal jsem spustit hru a nabídlo to stáhnout to DLC jako aktualizaci. 7933 MB 
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
- Deyw
- Začátečník

zdravim, chci se vas zeptat zda se ta hra da uz normalne hrat nebo je to porad stejna slatanina jako predtim ?
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já to dohrál, teď hraju Dead Kings a je to paráda, ale tobě to určitě bude připadat jako slátaninaDeyw píše:zdravim, chci se vas zeptat zda se ta hra da uz normalne hrat nebo je to porad stejna slatanina jako predtim ?
- 3tp2
- Začátečník

Paul:
Dohrál jsi to na 100% synchronizaci?Ptám se protože já si to vychutnávám a snažím se udělat těch 100% ale neskutečně mi vadí že spousta věcí se objevuje náhodně až když kolem projdeš a představa že budu muset pobíhat po mapě a hledat nějakou bednu či úkol mě od těch 100% odrazuje
Dohrál jsi to na 100% synchronizaci?Ptám se protože já si to vychutnávám a snažím se udělat těch 100% ale neskutečně mi vadí že spousta věcí se objevuje náhodně až když kolem projdeš a představa že budu muset pobíhat po mapě a hledat nějakou bednu či úkol mě od těch 100% odrazuje
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ani náhodou, Ubisoft neumí respektovat můj čas a svoje hry plní činostma o ničem, takže na nějakou synchronizaci kašlu. Dělám co mě baví, takže hlavní questy plus nějaký ty dobrý vedlejší (murder investigations a ty super co-op mise co dělám v singlu atd). Občas seberu nějakou tu truhlu, ale nehrotím to.
To takovýho Zaklínače 3, tam budu dělat všechno co půjde a prozkoumávat všechno co půjde
To takovýho Zaklínače 3, tam budu dělat všechno co půjde a prozkoumávat všechno co půjde
- Hladis
- Moderátor

Ubisoft bohuzel dava do her moc jednotvarny a opakujici se content. Probihat kazdou ulici, aby clovek nasel všechno......to je trochu ujety. To pak hrac musí klidne několik hodin jen behat jak magor a hledat bedny.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ubisoft jsou v tomhle fakt naprostí magoři a v Unity je to zatím dotažený do toho nejhoršího extrému, z tý mapy se všema těma ikonama se mi chce blejt
Ale zároveň dělaj jedny z nejhezčích virtuálních světů, takže nemůžu odolat. Jak Chicago ve WD tak Paris v Unity je naprostá lahoda si prozkoumávat.
Ale zároveň dělaj jedny z nejhezčích virtuálních světů, takže nemůžu odolat. Jak Chicago ve WD tak Paris v Unity je naprostá lahoda si prozkoumávat.
- Deyw
- Začátečník

no jako ubi hry sou porad dokola akorad jina mapa.. 
ale dam tomu tedy sanci a zkusim to.
ale dam tomu tedy sanci a zkusim to.
- Hladis
- Moderátor

No prave, hned se to ohraje. To jsem delal na 100% u Watch Dogs (první moje hra tohohle stylu od Ubi), ale s Far Cry 4 a AC:U uz me to znova dokola delat nebavi. POkud by Ubisioft v dalších hrach sel timhle stylem, tak ja uz to hrat nebudu.