The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od RaZZoR »

Vim akorát o ruins clutter improvement. Ale to asi máš nainstalovaný. Btw kolik sebou máš lidí? Mě úplně stačí Lydie, jak se mi všude motá a v bitkách překáží :D S takovou bandou bych se nemoh hnout.
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Lucas »

I jeden je na prd, natož nějakej pobíhající dav, to bych je asi za nejbližším rohem sprovodil ze světa :-D
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hraju na mistra a bez nich nemam vubec sanci.Nekteri banditi me davaj na 2 rany.
mam jen 2 sofii a lydii
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Teda maximum followeru pro me je jeden a i tak je to často k nasrani. Dva uz musí byt silenost, zvlaste v kobkách. Jinak na vysokou obtiznost se hraje stealth.

BTW: Zmrsenej parallax na stenach v ty kobce. Ta zed vlevo vypada jak zmuchlanej papir.

Dejte mi par dni a mohl bych uploadnout nejaky první packy. U Dungeonu me chybi myslim uz jen par parallax map.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

HEAD píše:Hraju na mistra a bez nich nemam vubec sanci.Nekteri banditi me davaj na 2 rany.
mam jen 2 sofii a lydii
To si moc nezahraješ, kor když všechno musí oddřít babský komando :D
1Pupik1989
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1Pupik1989 »

Já pařím na legendary. Kdyby se těm motákům dalo vysvětlit, že ten červený puntík nemusí hned zabít, tak by to bylo fajn. :D Prostě když se plížíme, tak se plížíme. Jenže to je tak na přepsání AI a to se mi fakt nechce, když by příští rok mělo vyjít TES VI. Ani jsem jsem nezjišťoval, jestli na to není nějaký mód. Stejně ty "následovači" hned zakleknou a rozdýchávají to.
CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nevite jak zvysit ten limit pro memory fix?
Defaultne je tam defaultHeapInitialAllocMB=768MB coz je rozdeleny na 2 bloky.Prvni 512MB a druhej 256MB.
Ja mam problem s tim 512MB, ze mi nestaci a potreboval bych to zvysit.
Problem je, ze kdyz zvysim defaultHeapInitialAllocMB=ze 768MB treba jen o 2MB, tak hra spadne a nedostanu se ani do menu.
Na netu rikaj, ze se to muze nastavit na 1024MB, ale me to proste pada.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Me taky. Ten limit ale je naprosto dostacujici. Pokud ti to nejak vadi, tak vyzkousej SKSE a tam si to aktivuj.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

No vsak to mam v SKSE.ini.
A me to prave nestaci.Parkrat mi to padlo a kdyz sem se podival na memory log, tak tam bylo plnych 512MB vyuzito.
Kdyz to proste zvysim, tak mi hra nejde spustit a spadne to nez se dostanu do menu.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

S tim patchem se aktivuje při zaplneni bloku další blok a nic ti padat nemá. Vyzkosej SSME, jestli to bude lepsi (ja to pouzivam). Je mozny, ze se ti to s SKSE nechce spravne aktivovat a sopadne to při zaplneni bloku. Vim ze se kolem toho musí nekdy saskovat, aby se to aktivovalo pokazde.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nastesti padani ustalo.Takze to vypada ok.
Btw hladis co si myslis o tomhle?
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/49 ... 9661&pUp=1
Vyplati se to zkusit?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

To není celistvej mod. To jsou jen ruzny meshe a jen par 4K textur. Vesmes i maly drobnosti ma ve 4K, tedy abnormalne velky. To nemá cenu stahovat bez modifikace a napojeni na další textury.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Podle mě to tam moc nesedí, ta dlažba je moc pravidelná a nehodí se k charakteru města.

Hlava pryč :mrgreen: a socha v Markarthu
Obrázek Obrázek
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Lucas »

To bys sem měl dávat až po 22 hodině :lol:
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja pracuju na texturách, ale není to jednoduchy a zere to cas. Snad aspoň něco dodelam.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

razzor:jeste si tam dej tohle
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/6492/?
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Zas tak detailně to nestuduju, abych si tohodle všim :-D
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Nevíte někdo, co způsobuje, že se mi hra začne v otevřený krajině sekat, propad až na 3-5fps a pak to zatuhne? Vyhodil sem grass mod, enb, Jk mody v otevřený krajině, míň textur, ale dělá to pořád. Že by skyrim flora overhaul?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

SFO pouzivam starsi verzi Basic. Ted jsem nehral a jen jsem delal textury. Mas z ENB aspoň ten zaklad ? Jak jsem psal, ma tam taky věci na pamet.

Kazdopadne trochu jsem to asi nekde prehnal s objemem a nedarilo se mi u skal, kde mi to failnulo a musel jsem to vyhodit. Ale udelal jsem struktury v Soul Cairn třeba a další detaily a opravy. Rad bych se dostal do faze ciste jen ladeni a release. Asi první uplne komplet budou Dungeony.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“