Pískající GTX 970 / 980
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Donic
- Mírně pokročilý

Re: Pískající GTX 970 / 980
Měl jsem možnost porovnat GTX 970 jak od MSI, tak i od Asus. Kromě toho, že obě bzučí a pískají, mi ten Asus Strix připadá možná ještě o "fous" horší...I když podle některých recenzí by to s tou hlučností mělo být právě naopak. U Asus Strix v zátěži kromě bzučení a pískání je slyšet ještě takový aerodynamický zvuk jako když letí letadlo (beru jen v porovnání)...to ta MSI nedělala, měla asi lépe řešeny lopatky ventilátorů..Ale toť pouze můj dojem.
- Skull6
- Žlutá karta Bazar

-
Tak bad luck, 970 G1 píská už na 70fps a to mám nový 850w EVGA supernova G2 zdroj a ten musím vrátit protože má v hají větrak který chrčí už z výroby 10x víc wtf. Takže nový PC a jdu vrátit grafiku a objednat jinde a ještě zdroj s kterým nevím co protože kabely, když už jsem všechno krásně naskládal rozhodně vracet nebudu at si ten krám vezmou jak je stejně mám 14 dní na vrácení a zdroj je stejně nepoužitelný na prodej.
Jinak mám Fractal XL 2 a i s této bedny je na 70fps slyšet. No snad s novým zdrojem a grafikou budu mít víc štěstí, Jinak je budu vracet dokud nebudu mít nepískajíci grafiku.
Jinak mám Fractal XL 2 a i s této bedny je na 70fps slyšet. No snad s novým zdrojem a grafikou budu mít víc štěstí, Jinak je budu vracet dokud nebudu mít nepískajíci grafiku.
- Riku
- Začátečník

Zkus například War Thunder pozmení bitvy s tanky, tam mi bzučela asi nejvíc ze všech her/benchmarků. S 60fps Vsync nebo i s DSR+8xAA a 30fps.. to bylo snad slyšet i přes sluchátka 
PS5 Pro | LG OLED CX55