Notebook s Express Card - Praha - vyzkoušení [eGPU]

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Petrroll
Nováček
Nováček

Notebook s Express Card - Praha - vyzkoušení [eGPU]

Příspěvek od Petrroll »

Zdravím, jsem v takové zapeklité situaci. Vlastním notebook Lenovo L440 s EC 2 (express card 2) slotem a EXP-GDC adaptér, skrze který lze připojit do EC2 slotu externí desktopovou grafickou kartu. Problém je, že mi to nějak nefunguje (NB buď žádné zařízení nevidí / se zasekne a pomůže jen EXP-GDC odpojit) (více http://forum.techinferno.com/diy-e-gpu- ... post110544).

To samo o sobě není problém, vadí hlavně, že nevím, kde je problém a nemám to pořádně jak vyzkoušet (tj. ani nevím, kde ho řešit (reklamace NB / reklamace EXP-GDC). Chyba totiž může být jak v NB (chyba EC2 slotu, ...), tak i v EXP-GDC adaptéru. Jsem si současně jist, že někde chyba je, protože vím o několika lidech (bohužel ne z ČR), kterým to se stejnou konfigurací normálně funguje.

Proto hledám někoho kdo je z Prahy a vlastní notebook s Express Card slotem a byl by si ochotný nechat zkusit EXP-GDC s grafickou kartou připojit do NB. Případně, což by bylo ještě lepší, kdyby se našel někdo, kdo má funkční eGPU setup (skrze Express Card), a byl by ochoten ho zkusit s mým NB. Samozřejmě chápu, že čas něco stojí a tak bychom se klidně mohli domluvit na přiměřené odměně.
veigy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook s Express Card - Praha - vyzkoušení [eGPU]

Příspěvek od veigy »

Je to ještě aktuální?
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“