// predtim som tam mal phenom ii x4 925 a nakoniec to vyzera ze aj ten je na 90 % asi funkcny
Problemy CPU,RAM
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Mr_47
- Nováček

-
Problemy CPU,RAM
Zdravím mám problem s mojim PC pol roka nešiel lebo z ničoho nič prestal fungovat zapnut sa dal ale to bolo tak vsetko monitor mi nenabehol ani do biosu som sa nedostal. Bol som raz skusat u znamenaho skusal som vymienat komponenty a zistil ze ked som nahodol Athlon x2 6000+ vsetko slapalo tak som si nakoniec zohnal nahradu druhy CPU phenom ii x4 955 BE a PC aj tak nič nakoniec som musel povyberať RAM a naheblo mi to lenze v CPU-Z mi to ide len na 800 MHz cool and queit som vypol... skusal som kazdu jednu RAM osobitne PC po kazdom naskocil nechapem do vtedy spolu komunikovali a teraz taketo problemi moj tip je ze či chyba nebude niekde v zakladnej doske pripadne či nahodou zdroj nedava malo stavy ? 
// predtim som tam mal phenom ii x4 925 a nakoniec to vyzera ze aj ten je na 90 % asi funkcny
AMD Phenom ii X4 955 BE,HD 7850 2GB sapphire,SSHD 1TB WD,2x2GB DDR2 800 MHz A-DATA,2GB DDR2 800 King Max,2GB DDR2 800 GOODRAM,Forton 650W,gigabyte m720-us3