Dying Light (PC/konzole)
Moderátor: Baneshee
- mitulko
- Začátečník

-
Re: Dying Light (PC/konzole)
No asi si výrobcovia hier poprečitovali fora herne kde sa uvadzalo, že na herne PC stačí 8GB Ram. tak nás idú teraz po novom presviedčať takýmito hrami, že nestačííííííí. Mimo toho sa predajcovia komponentov zjavne potešia, ešte by to chcelo nafingovať zhorenie nejakeho závodu na výrobu RAM aby bol dovod ich podvihnúť o kus vyššie z cenou a bude to kartel ako vyšitý na Nás.
Pekná buducnosť next gen "neoptimalizacíí" Nás čaka teda.Každý rok som sa tešil kedy bude E3ka tento rok mi je to už nejak jedno, ked toto vidim kam to speje.
Pekná buducnosť next gen "neoptimalizacíí" Nás čaka teda.Každý rok som sa tešil kedy bude E3ka tento rok mi je to už nejak jedno, ked toto vidim kam to speje.
PC Intel i5 3570 HD2500,Kingston 2x4GB kit DDR3 CL9, system disk SSD Kingston 240GB,doska GIGABYTE H77N-WIFI,HDD WD 1TB Blue Edition, case Cooler Master N200,case fan Corsair Quiet edition AF120 4ks,zdroj Seasonic S12II 520W Bronze, grafika MSI N760 Gaming, monitor 24" Asus,headset Genius ZABIUS HS-G850.
- Riku
- Začátečník

Ono to asi bude hlavně tím, že konzole mají konečně celkem dost RAM takže dělaj prasečiny. Vtipný když se člověk podívá kolik RAM využají hry jako Crysis apod a pak něco takovýho 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě nejvíc přijde dementní ta chromatická aberace, záměrně cpát do obrazu vady je kokotina.
Ale už se s tim někdo popral http://www.nexusmods.com/dyinglight/mods/5/?
Ale už se s tim někdo popral http://www.nexusmods.com/dyinglight/mods/5/?
- Riku
- Začátečník

Jo přesně tak, nechápu kterej retard tohle vymyslel dávat do her
no já to s mou grafárnou ani nebudu zkoušet instalovat asi.. 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Žádný záseky nemám ani v cutscénách ani mimo ně. Ale mám velkej swapfile.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- 0martas0
- Začátečník

-
Taky zaseky zatim nemam. A to mam 8 Gb RAM.
Oneb1t: to co si psal s process hacker funguje i na Intelu? Rad bych dostal minima aspon na 45-50 FPS ne jak ted 35.
Oneb1t: to co si psal s process hacker funguje i na Intelu? Rad bych dostal minima aspon na 45-50 FPS ne jak ted 35.
- oneb1t
- Začátečník

ja sem musel rozsirit swap na 6gb protoze se to proste neveslo 
jinak stuttering zadnej ani zaseky ale fpska nic moc jede to tak 30-60 dle sceny (venku)
jinak stuttering zadnej ani zaseky ale fpska nic moc jede to tak 30-60 dle sceny (venku)
- 0martas0
- Začátečník

-
A jde to i na Intel teda? 
- vlado.sk
- Začátečník

-
NA INEL to nieje treba.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem to hral sem vsim uplne na max vcetne dohledu.Je ale mozny, ze ty zaseky sou kvuli jen 8GB ram.
Edit tady je zaznam frametimes z dnesiho hrani.Nechce se mi verit, ze by to bylo kvuli malo Ram.
http://abload.de/img/hmrkbsj.jpg
Nastaveni tentokrat bylo vse max + dohled 50%
Kdyztak sem taky postnete frametimes z afterburneru po 15min hrani
Edit tady je zaznam frametimes z dnesiho hrani.Nechce se mi verit, ze by to bylo kvuli malo Ram.
http://abload.de/img/hmrkbsj.jpg
Nastaveni tentokrat bylo vse max + dohled 50%
Kdyztak sem taky postnete frametimes z afterburneru po 15min hrani
- ulver
- Začátečník

a to ma mali za blazna ked som v dobe lacnych DDR3 poriesil 16GB 
hra na SSD, vytazenie RAM pocas hrania ukazuje cca 7,6GB, swap vo win7 mam vypnuty, stutter nemam, po uprave detailov to ide pekne cca 60fps, vytazenie VRAM na maximum
hra na SSD, vytazenie RAM pocas hrania ukazuje cca 7,6GB, swap vo win7 mam vypnuty, stutter nemam, po uprave detailov to ide pekne cca 60fps, vytazenie VRAM na maximum
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- 0martas0
- Začátečník

-
vlado.sk píše:NA INEL to nieje treba.
Jak si na to přišel? CPU Limit maj i Intely.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Muze nekdo otestovat stejnej usek nejlip s GTX970/980 r9 290/290x
https://www.youtube.com/watch?v=-EQ-bH7g9sk
Edit:samozrejme ve stejnem nastaveni a kdyz mate Fraps tak pouzijte i Fraps a pak to prozente Flac.
edit2: nejlepsi bude pouzit jen Fraps+flac
Edit3:testovaci scenu sem ukoncil v case 6:39 na videu aby to nebylo zbytecne moc dlouhy.
https://www.youtube.com/watch?v=-EQ-bH7g9sk
Edit:samozrejme ve stejnem nastaveni a kdyz mate Fraps tak pouzijte i Fraps a pak to prozente Flac.
edit2: nejlepsi bude pouzit jen Fraps+flac
Edit3:testovaci scenu sem ukoncil v case 6:39 na videu aby to nebylo zbytecne moc dlouhy.
Naposledy upravil(a) HEAD dne čtv 29. led 2015, 22:57, celkem upraveno 3 x.
- 0martas0
- Začátečník

-

Není to stejnej úsek, ale myslím, že to plně vystihuje to jak by ten úsek asi vypadal, hrůza prostě.
Je to s 290, v procesech daná vysoká priorita a mám lock na 65 FPS, snad to nevadí.
Sorry, asi jsem se podíval dřív než jsi to editnul takže to nemám ve stejném nastavení. Mám vypnutej blur a DoF a vzdalenost na min.
No ale i tak, katastrofa.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tady je ta testovaci scena konec je v 6:39 na videu. s Frapsem + Flac Nastaveni bylo jako na videu.
Jestli muzete tak to nekdo testnete ze stejne sceny a se stejnym nastavenim
U frapsu se zapnete FPS/Frametimes/min/max/avg a pak to prozente flacem.Ten stahnete zde
http://www.webwalkers.cz/Windows/FLAcal ... lator.aspx
Dulezity je pak ve flacu zobrazit frame times chart

Jestli muzete tak to nekdo testnete ze stejne sceny a se stejnym nastavenim
U frapsu se zapnete FPS/Frametimes/min/max/avg a pak to prozente flacem.Ten stahnete zde
http://www.webwalkers.cz/Windows/FLAcal ... lator.aspx
Dulezity je pak ve flacu zobrazit frame times chart

Naposledy upravil(a) HEAD dne čtv 29. led 2015, 22:54, celkem upraveno 1 x.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nainstaloval sem afterburner a zkusil taky s tim frametime, ty tři špičky sou, když sem se přepínal do os. Další poznatek je, že hra si bezpečně drží využití vram pod 2gb.

Využití ram při cutscéně 8,8gb a ještě jedno frametime (při normální hře)

/edit - vsync mám zaplej, nevim jak moc ovlivní frametime
Využití ram při cutscéně 8,8gb a ještě jedno frametime (při normální hře)
/edit - vsync mám zaplej, nevim jak moc ovlivní frametime
- Frostys
- Začátečník

-
Se mi zdá, že čím déle to hraju, tím lépe mi ta hra běhá. Takže si celkem spokojeně hraju a je to docela sranda
Ve dne (herní čas) je to taková oddychovka, v noci adrenalin 
RaZZoR: mi FPSko celkově klesne o hodně, když zapnu VSync.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- webwalker
- Začátečník

Trochu OT, ale pomocí AB frame times neměřte, protože on je totiž měřit neumí!!!
To co vám to ukazuje v AB nejsou skutečné frame times, ale jakési hodnoty (možná i průměr) za interval, který v AB nastavujete. Když frame times, tak jedině FRAPS, nebo pokud to hra podporuje, tak ze hry.
To co vám to ukazuje v AB nejsou skutečné frame times, ale jakési hodnoty (možná i průměr) za interval, který v AB nastavujete. Když frame times, tak jedině FRAPS, nebo pokud to hra podporuje, tak ze hry.
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
GPUreport.cz
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Měl sem stejnej pocit, při prvním spuštění občas byl stutter, fps drop při otáčení a vsync fungoval na násobky fps, tzn 30 a 60, ale při dalším spuštění už fungoval pořád a nesnižoval fps, stuter a lagy zmizely a teď to běhá jak po másle. Nesnášim tearing obrazu, radši nižší fps, než rozlámanej obraz, takže vsync zapínám všude, kde to de.Frostys píše:Se mi zdá, že čím déle to hraju, tím lépe mi ta hra běhá. Takže si celkem spokojeně hraju a je to docela srandaVe dne (herní čas) je to taková oddychovka, v noci adrenalin
A hra, dostal sem to, co sem čekal. Parádní zombie parkour pařbu. Ale oproti Dead island sou tihle zombíci pěkně vytvrdlí a vydržej toho dost, což mě nutí často se jim vyhybat a hledat jinou cestu
Výhrady bych měl k trochu nepřehlednýmu crafitngu a upgradu zbraní a taky, že zbraň párkrát opravim a pak jí můžu zahodit, rád sem si piplal v Dead Island pěkný kousky na dlouho. A noční mise sou slušná panika, pořád čumim na hodinky, kolik zbejvá, aby mě nezastihla noc
- 0martas0
- Začátečník

-
Já mám využití RAM během hraní max 6,5 Gb zhruba.