World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od TrollZor »

Mám se za tebe přimluvit.. ? :D
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

9-TD3 zkus :lol:
Goldnoob team proud member!
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

ale náhodou 3 na tom není až tak špatně jak 2, tyhle dvě divize jsou si podobný.. akorát ta 1 je o větší úroveň jinde :mrgreen:
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Stronku plutons :-)
Experience received: 29 000 Credits received: 280 000

wenzel_
Naposledy upravil(a) Jeltík dne pát 30. led 2015, 13:55, celkem upraveno 1 x.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

WenzelLAH: Jakej mas nick? Si na tebe nepamatuju.

Jen mi nerikej, ze si se nechal prekecat kdyz Troskyn delal nabor snad na vsech TSkach :mrgreen:
Takze hadam BIA3?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tebe skůby tenkrát nenalákal na ty hromady goldů a spojenectví s nejlepšíma klanama v Evropě? :lol:
Goldnoob team proud member!
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Nenalakal, ale lakal. Asi tri dny premlouval. Pak to vzdal a prestal chodit i k nam na kanal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jest tu nejaký artinár ktorý by mi spravil ART-15 s vyznamenaním alebo LT-15 s T37? :lol: Ja už na to fakt nemám nervy :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

takže finál rozhodnutí - IS6 / 112 / Löwe - asi nakonec vemu Löwe a IS6
s Intelem na věčné časy
WenzelLAH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WenzelLAH »

Hele já bych to ještě zvážil...

Máš francouzské heavy??? Že by si posadku moh trenovat na FCM??? To je fakt parádní stroj... Má omezenej mm, nabijí za 6,19, pohyblivost medka. Sice nic moc nedingne, ale zase při pruseru rychle odjedeš.

Co se týká IS-6/112, tak oba mají to klasické ruské dělo se 175 pene a zaměřuje to šileně dlouho... Mám to premiové WZ-111 a podle mě to neni žádná sláva... Když by si šel za každou cenu do rusáků, tak bych spíš počkal až bude někde v nabídce KV-5. Pene má sice jen 167 (oproti 175 u IS to zas takovej rozdil neni), ale nabíjí za 7,2 zhruba a je to fakt docela přesny, občas něco dingne a celkem to i jede. Pokud si rozjetej a někoho naramuješ, tak mu dáš kotel :-) Sám jsem takhle ještě na starém El-halufu dal rozjetěj z kopce is-3 za 750 nárazem :-)
To je ale na vkusu každého soudruha, pokud ti nevadí ty strašná ruská děla, tak ber klidně IS-6. 112 určitě ne, ta prej věčně hoří při zásahu zepředu.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

KV-5 nabíja 7,07 bez ventilačky :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

já mám jen německý TD a US konče T25tkou :oops:

takže chci zkusit něco co dingne občas a taky něco nastřílí - nějak jsem si navyk na borsiga a kousance po 450 a nabití za 9,8 či kolik to má na max
s Intelem na věčné časy
Pan Tyny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Tyny »

Prosím o radu - jak se teď dají sehnat od intel cpu ty bonusové kody na JgTigera a B2. Vím, že jsem někde četl, že max jsou 4 kódy na účet. A počítá se to dohromady za oba stroje a nebo 4 kódy od každého. Chtěl bych tu B2 na trénování posádek, ale pokud se to počítá dohromady, tak si radši seženu ten poslední co můžu na JgTigera kvůli goldům.
PC: PC: Amd RYZEN R7 5700X, Asus ROG STRIX B550-F, Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black, GigaByte RX5700XT 8GB, Samsung 960 PRO 512GB M.2 NVMe, SSD WD Blue 2.5" 1TB, Fractal Design ION+ 660P

NTB: XPS 13 Plus 9320
WenzelLAH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WenzelLAH »

Pokud máš jen německé TD a chceš premiovej T8 tank na vydělávání, tak ber jednoznačně Jagdtiger 88. Když jsi na dobré mapě proti T8 tankům a schováš spodek, tak si neprustřelnej a sám páráš vše na počkání po 250 za 4,5s. A hlavně vydělává fakt fest. No a v neposlední řadně můžeš trénovat posudku na Waffle.

Co se týká toho druhého tanku, přemýšlej do budoucna co chceš rozjet za větev, aby si ho taky upotřebyl na posádku.
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Pan Tyny píše:Prosím o radu - jak se teď dají sehnat od intel cpu ty bonusové kody na JgTigera a B2. Vím, že jsem někde četl, že max jsou 4 kódy na účet. A počítá se to dohromady za oba stroje a nebo 4 kódy od každého. Chtěl bych tu B2 na trénování posádek, ale pokud se to počítá dohromady, tak si radši seženu ten poslední co můžu na JgTigera kvůli goldům.
4 kody na účet - mám to samý nicméně mi to furt dává goldy ))

Kód: Vybrat vše

Pokud máš jen německé TD a chceš premiovej T8 tank na vydělávání, tak ber jednoznačně Jagdtiger 88. Když jsi na dobré mapě proti T8 tankům a schováš spodek, tak si neprustřelnej a sám páráš vše na počkání po 250 za 4,5s. A hlavně vydělává fakt fest. No a v neposlední řadně můžeš trénovat posudku na Waffle.

Co se týká toho druhého tanku, přemýšlej do budoucna co chceš rozjet za větev, aby si ho taky upotřebyl na posádku[/size]
.

už mám - háže to špatnej mm - takže jgd super,ale slabý dělo :sad:
s Intelem na věčné časy
WenzelLAH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WenzelLAH »

Dělo je uplně v pohodě, v podstatě má problémy jen s ST-I, E-75 a VKb.... Jinak to vše s přehledem páře, proti IX už se samozřejmě musí víc mířit. I to VKb se dá ustřílet přez poklop velitele. Pokud se ti zdá u Jagdtigera špatnej MM, tak v Loweho budeš zoufalej. Jezdí večně proti X a když už si v bitvě jako toptier, tak zase dostaneš do tymu samé retardy, takže prohra. Měl jsem ho a po 500 bitváh jsem ho nasranej prodal.
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

super - tak to je pak jasný - zkusim IS6 a zbytek goldu si nechám - třeba časem něco přidaj hoši z východu 8)

díky za typy
s Intelem na věčné časy
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Za hocičo s D-25T by som prachy rozhodne nedával. Buď Lowe alebo T34, prípadne CDD alebo 50t-čko.

PS: fakt žiadna ochota mi pomôcť? :( Už som si kúpil aj AMX 13 90ku, ale v porovnaní so starou 13 90kou zpred 3 rokov je to neuveriteľný črep.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já bych ti pomohl kdyby to bylo v mejch schopnostech a řekl bys o co jde :D já potřebuju nasekat v plutonku demedže s TDčkem například
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

ty damage jsem včera udělal nějakejm španělům 8-)
s Intelem na věčné časy
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“