Ale podle mě rozlišení nehraje roli, textury na sebe musí navazovat. A tipuji že se ti tak neděje jen v 1 místnosti v celé hře.
@Max Casper: no vidíš, takže Maxwelly jsou vadné všechny!
Moderátoři: Walker1134, Wilik

no je to hned v tom rodným zámečku nebo co to je... bereš si tam miseHladis píše:Kde to místo presne je ? Dle ty minimapy to nenajdu.

Našel sem to i já a to mě ten Assasín je u zadku. Hned v tom prvním městě ta vila ve které začínáš, spodní podlaží - vedle schodů.Hladis píše:Kde to místo presne je ? Dle ty minimapy to nenajdu.

Kód: Vybrat vše
"I repeat again, videocard works like any other, but have 3.5 gb only available and last 0.5 gb is actually non local video memory (which is system ram) and there is no slow video memory like NVidia said. It's lie and it can be easy prooved (i prooved by writing own tests). Just allocate blocks in vram and dump ram, search in dump the code of those "vram" blocks and you will see that last 0.5 gb is stored in ram. Is that so hard? I feel myself genious seeing noone notice obvious things."

Pořád ale Boris v tom memory managementu pro skyrim může mít chybu...Hladis píše:Ache:
Uz to tu daval HEAD. Vzdyt Boris je tvurce wrapperu a memory managementu v nem, takze on muze najit jak je to rozdeleny. Ja muzu rici, ze mi to odmitalo ty 512MB VRAM pouzit. viz. ten testik s HEADem. Prvne, pri nastaveni pouziti VRAM bez limitu, se tech 512MB asi hodilo do RAM a HEAD mel ze hry najednou stutter fest. Podruhy jsem tomu zakazal sahat do RAM a pad aplikace. Nejak podobne k tomu mohl dojit i Boris, ale jen on by mel vedet presne jak to pracuje.

telenovela nekončí, budou nové dílyAche píše:grafika opravdu používá jen 3,5G + RAM TurboCache?