rychlost download

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
doro
Nováček
Nováček

rychlost download

Příspěvek od doro »

Ahoj nejsem v téhle záležitosti nějak zběhlý tak se obracím na vás při měření na několika stránkách rychlost downloadu a uploadu tak mi vyšlo download průměrně kolem 15Mb/s a upload 1.5 Mb/s ale nikdy sem nedosáhl ani polovičního downloadu když sem stahoval (stahuji pomocí torrentu a seederů bylo hodně) přesto nedostanu nikdy větší rychlosti jak 2Mb/s když stahuji. tak je to normální nebo mám někde nějakou chybu v nastavení.
cameroncz
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: rychlost download

Příspěvek od cameroncz »

Rychlost co ti naměří např. speedtest je v jiných jednotkách než ve kterých stahuješ, je to OK.
CPU: 9900k @ 5Ghz @ D15 GPU: EVGA 980ti SC+ MB:ASUS ROG STRIX Z390-H RAM: 32GB HDD: WD Red 2TB SSD: 970 EVO 500GB, 850 PRO 1TB CASE: CM Storm Stryker Monitor: 27" PG279Q PSU: Corsair RM750i
Awee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Awee »

Jednoduše rychlost co ti naměřil speedtest vyděl 8 a máš tu rychlost kterou můžeš maximálně stahovat.
MB: Asus Crosshair VI HERO, CPU: AMD Ryzen 7 5700X3D + Dark Rock Pro 4, RAM: Kingston Fury 2x32GB DDR4 3200MHz CL16, VGA: AMD Radeon RX 6800XT, SSD: Sillicon Power P34A80 512GB, Sillicon Power P34A80 1TB, HDD: Seagate 1TB, CASE: NZXT H440, PSU: Corsair RMx 1000W
doro
Nováček
Nováček

Příspěvek od doro »

sice nevím proč to tak funguje ale co jsem chtěl vědět tak vím moc díky aspoň že v tom nemám chybu někde já.
Crusad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crusad »

Protože 1 byte = 8 bitů
To samé jako 1 km = 1000 metrů
Byte se značí velkým B, bit malým b. Rychlost 16 Mb/s = 2 MB/s
doro
Nováček
Nováček