Snížení hluku u westernu 120GB 5400

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Jonny
Nováček
Nováček

Snížení hluku u westernu 120GB 5400

Příspěvek od Jonny »

Ahoj všichni už mě ten WD fakt s..., je strašně hlučný. Poradťe co s ním. Bojím se ho nechat zabalený ve vatě je pak uplně bezhlučný 8-) ale co teplota :evil: to nevím dík
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

5400 o/m disky sa vacsinou hreju menej...... takze az taky strach by som o to nemal ..... najlepsie vyskusat a pocas testu "odhlucnenia" si stale merat teplotu disku....... potom uvidis........
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Jonny
Nováček
Nováček

Ale jak

Příspěvek od Jonny »

teplotu to hlidat neumi zkousel jsem na to soft ale ten WD to neumi Seagate co mam tak ten to zvlada
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

pekne to mel udelany jafido :), prilepeny suchacema na spod casu, obaleny molitanem a ofukovany vetrackem :)
Jonny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jonny »

Ja to mam naspod casu na hadriku a mam hodne bytelny plech casu ted je to ok
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: Ale jak

Příspěvek od johny128 »

Jonny píše:teplotu to hlidat neumi zkousel jsem na to soft ale ten WD to neumi Seagate co mam tak ten to zvlada
neumi? :?

skusal si toto? http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ov ... rtId=19155
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Ale jak

Příspěvek od MaWa »

johny128 píše:
Jonny píše:teplotu to hlidat neumi zkousel jsem na to soft ale ten WD to neumi Seagate co mam tak ten to zvlada
neumi? :?

skusal si toto? http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ov ... rtId=19155
to není vada SW, že nepřečte teplotu z disku, ale hardwaru - disky od WD prostě teplotní čidlo nemaj :roll: ...až na ty uplně nový.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
P@triX
Černá karta
Černá karta

RE

Příspěvek od P@triX »

Nejlepší jsou asi rámečky. Náklady stojí asi 690-1 200Kč. Sníží to hlučnost o 2dB. Třeba tady to můžeš kouipt: www.noisecontrol.de
Omlouvám se za
menší ujetí 8.dubna
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“