C2NET - info

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Marek4
Červená karta
Červená karta

C2NET - info

Příspěvek od Marek4 »

ahoj

tak jsem se možná konečně dočkal a mou obec Skalici :roll: už prý pokryl signál jiný než pomalý 4 mb O2 internet a to přesněji C2NET , nabízí 16 mb/2 mb upload což je pro mě jak vymodlené dítě :D

Chci se jen zeptat než do toho po hlavě skočím, máte s tím nějaké zkušenosti ?

Jestli to sem nepatří tak kdyžtak poprosím přesun, budu rád za každý názor..

Děkuji :)
Marek4
Červená karta
Červená karta

Re: C2NET - info

Příspěvek od Marek4 »

tak zeptám se ještě jinak, jak mám chápat internet O2 LTE, O2 nabízí 20mb/2 a 40mb/2 LTE připojení ale chtějí abych si koupil tu jejich krabičku za 3600 kč,- mimo to je tam omezení download dat na 20 gb na měsíc, to bych ještě zvládnul a věci by mi sosal kámoš ale řekl mi že když denně hraju Dotu 2 tak tam se taky přenášejí data a počítá se to prý do toho limitu 20 gb. Je tedy LTE použitelný pro stolní PC nebo bych se tomuhle měl raději vyhnout ?

chápu že každý download limit je zlo ale pokud by se mi do toho nepočítali online hry a načítání každé stránky ( řekl mi že net a prohližení půjdou vždy rychle, jedná se pouze o downlaody z uloz.to) jak to tedy prosím je ?
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Od O2 ruce pryč. To co ti nabízí je v podstatě internet pro telefony...
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

LTE je samozřejmě použitelné pro všechno, ovšem FUP ne. Každý download limit není zlo, defakto to zlevňuje služby. Takže náhradu pevného připojení asi ne. C2NET nikde nespecifikuje použitou technologii Wi-Fi, kterou pravděpodobně využívá, takže to může jet slušně ale taky vůbec.
Zkus se zeptat někoho, kdé už to má to je nespolehlivější.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“