ASUS K56C se vypíná

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
MasterSticQ
Nováček
Nováček

ASUS K56C se vypíná

Příspěvek od MasterSticQ »

Zdravím,
včera večer sem šel klasicky spát a notebook sem uspal jako vždycky pomocí fn+F1. Ráno jsem se chtěl podívat na emailovou schránku, ale noťas nešel nastartovat. Tlačítko pro zapnutí se normálně rozsvítilo a kontrolky také a abych to vypnul, tak sem musel vyndat baterku. Notebook avšak "nehrčel", monitor vypnutý a větráček taky nic. Nechal sem to být, protože sem musel do školy. Odpoledne sem přišel a doufal sem, že ho zapnu, že to byla prostě jen nějaká chyba, dělalo to samé. Rozhodl sem se, že notebook rozdělám a podívám se, jestli není něco špatně. Otočil sem notebook, rozdělal jeden z krutý ze spodu, který kryje HDD a notebook se náhodě spustil, tak sem ho nechal běžet, zapl defragmentaci a šel do posilovny. Přijdu domů a zase to samé. Nějak přesně nevím, kdy to udělá. Co jsem akorát zjistil je, že mi přestali jít reproduktory ikdyž v systému to ukazuje, že reproduktory jsou v pořádku. Když svítí ty kontrolky, tak si nejsem jistý, jestli svítí i ta co má na starosti disk, ale kdyby nesvítila, tak by se zapl aspoň monitor a bios by nahlásil, že nemůže najít nějaký úložný prostor se systémem. Nemá něco s něčím podobným zkušenosti a byl by ochoten mi s tím pomoci? Děkuji za přečtení.

Značka: ASUS
Model: K56C
RAM: 8GB
HDD: 750GB, 5400 otáček
Procesor: Intel Core i5-3317U, 1.7GHz
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: ASUS K56C se vypíná

Příspěvek od orgasmic »

Muzes zkusit reinstal OS nebo bod obnovy, jestli mas.
Kdyz nepomuze, tak reklamace.
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“