Kdyz jsem mel puvodni ovladace od Creativu, tak mi nejel prostredni reprak, pak jsem nainstaloval tyto ovladace a jely vsechny bedny v pohode, pak jsem pri presunu PC vytahl omylem kably od zvukovky a nez jsem na to prisel, tak jsem od instaloval KX ovladace, dal pak puvodni od Creativu a pak znovu nainstaloval KX ovladace a ted mi hraji jen 2 zadni bedny, kdyz mam jen od Creativu tak mi zase nehraje prostredni reprak, nevite, plz, co s tim?
Diky mockrat
ovladace kxproject a SB 5.1live jedou pouze zadni bedny
Moderátor: CageJ
- kamen
- Nováček

ovladace kxproject a SB 5.1live jedou pouze zadni bedny
Shuttle AN35N Ultra 400 dualchannel,Barton 2500+,Leadtek 5900XT,Maxtor 80GB (8MB cache),512 DDR,19"Samsung 957MB
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- andrejkn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V KX Mixeri choď na master a klikni na speaker setup. Tam si nastav 5.1, zaškrtni use subwoofer a bass redirection. Keď ti to nebude hrať tak skontroluj v prehrávači, že kam posiela výstup. Nepoužívaj directsound. Vo Winampe mi nešiel Sub a stred. Zvuk bol nastavený na KX Wave 4/5. Po prestavení na KX Wave 0/1 mi to išlo v pohode. Over toto nastavenie. Ak sa ti to nepodarí rozbehnúť tak napíš na stormhunter@azet.sk
- kamen
- Nováček

Diky, vse jsem mel nastaveny, jak pises, pri kontrole jednotlivych beden v kx mi sel zvuk ze vsech, ale pri spusteni winampu, filmu apod. opet ne, tak jsem je odinstaloval, dal tam creativacky a pak je preinstaloval kxkama a kupodivu to jede....andrejkn píše:V KX Mixeri choď na master a klikni na speaker setup. Tam si nastav 5.1, zaškrtni use subwoofer a bass redirection. Keď ti to nebude hrať tak skontroluj v prehrávači, že kam posiela výstup. Nepoužívaj directsound. Vo Winampe mi nešiel Sub a stred. Zvuk bol nastavený na KX Wave 4/5. Po prestavení na KX Wave 0/1 mi to išlo v pohode. Over toto nastavenie. Ak sa ti to nepodarí rozbehnúť tak napíš na stormhunter@azet.sk
Shuttle AN35N Ultra 400 dualchannel,Barton 2500+,Leadtek 5900XT,Maxtor 80GB (8MB cache),512 DDR,19"Samsung 957MB