PCTforum STEAM community
Moderátor: Baneshee
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: PCTforum STEAM community
Tak vyreseno.
Po stopadesate jsem odinstaloval catalysty a v system32 a syswow64 jsem smazal jeden po druhem vsechny soubory, co souvisely s ATI a AMD a to samy z registru. Restart, nahodil catalysty a hura, uz nejsem zaseklej na 5:4.
Sice jsem to spravil, ale pricina nadale zustava zahadou...
Po stopadesate jsem odinstaloval catalysty a v system32 a syswow64 jsem smazal jeden po druhem vsechny soubory, co souvisely s ATI a AMD a to samy z registru. Restart, nahodil catalysty a hura, uz nejsem zaseklej na 5:4.
Sice jsem to spravil, ale pricina nadale zustava zahadou...
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- junglist
- Začátečník

Nemate nekdo zkusenosti, co se stane, kdyz zadam do steamu nejakej klic hry, kterou uz mam ve svoji hnihovne? Stane se z toho gift?
- jakubom
- Začátečník

-
Klíč ti napíše, že hru vlastníš... nic víc nic míň.
- junglist
- Začátečník

uvaha:
je to hnus, ze krabicovy verze her se prodavaj levnejc, nez hry na steamu. Momentalne me to rozbiji u GTA 5 (predobjednavky). Nebejvala puvodni myslenka steamu a vseobecne eleketronicky distribuce puvodne nekde jinde?
je to hnus, ze krabicovy verze her se prodavaj levnejc, nez hry na steamu. Momentalne me to rozbiji u GTA 5 (predobjednavky). Nebejvala puvodni myslenka steamu a vseobecne eleketronicky distribuce puvodne nekde jinde?
- jakubom
- Začátečník

-
Novinky jo... ale ve slevách si myslím neseženeš potom nic levněji v krabicovce než v digitálu, nebo jenom fakt něco.
Já spíš vidím problém digitální distribuce a aktivace v tom, že není možné licenci hry kterou si koupíš prodat dál... v tomhle doufám, v trošku posun ku předu a trošku více fér podmínky. I když ono z hlediska zákonů to možné je ale zase jsou tady podmínky danné služby většinou které vážou hry na účet který je neprodejný.
Já spíš vidím problém digitální distribuce a aktivace v tom, že není možné licenci hry kterou si koupíš prodat dál... v tomhle doufám, v trošku posun ku předu a trošku více fér podmínky. I když ono z hlediska zákonů to možné je ale zase jsou tady podmínky danné služby většinou které vážou hry na účet který je neprodejný.
- Nism0
- Začátečník

Co se týče cen, tak to zabíjí politika steamu/publishera 1€=1$
Což mě přivádí k další věci, a to, že za rubly se dá nakoupit za polovic( Gta 5 je cca za 750 Kč v přepočtu)
Teď jen sehnat někoho z ruska, kterej je ochotnej poslat gift...
Což mě přivádí k další věci, a to, že za rubly se dá nakoupit za polovic( Gta 5 je cca za 750 Kč v přepočtu)
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá 
- J X P
- Středně pokročilý

Ja mam dojem, ze uz jsou ceny pro US a EU rozdilne a reflektuji vyvoj kurzu, tedy ze v € jsou hry na Steamu za nizsi cenu nez v USD. Tuhle cenovou politiku Steam snad uz zmenil.
Priklad u Homeworld Remastered Collection
EU - 27,19€ / 31,99€ = 783,45 / 921,75
US - 29,74 US$ / 34,99 US$ = 750,60 Kc / 883,11
Ze jsou hry pro US o neco levnejsi muze byt dano trzni silou, pripadne odchylkou kurzu. Prepocty jsem bral z PayPal konvertoru.
Priklad u Homeworld Remastered Collection
EU - 27,19€ / 31,99€ = 783,45 / 921,75
US - 29,74 US$ / 34,99 US$ = 750,60 Kc / 883,11
Ze jsou hry pro US o neco levnejsi muze byt dano trzni silou, pripadne odchylkou kurzu. Prepocty jsem bral z PayPal konvertoru.
Naposledy upravil(a) J X P dne ned 15. úno 2015, 20:54, celkem upraveno 1 x.
---
- 110r
- Začátečník

To nefunguje, většina her už má region lock.Nism0 píše:Co se týče cen, tak to zabíjí politika steamu/publishera 1€=1$
CPU: Intel Core i7-12700K + Noctua NH-D15 MB: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade HDD system: WD Black SN850 500GB Heatsink HDD gaming: Kingston KC3000 NVMe 2TB HDD data: 3x Seagate Exos X20 20TB GPU: GIGABYTE AORUS GeForce RTX 4070 Ti ELITE 12G PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 1000W Case: Corsair 900D Obsidian Series Mouse: ASUS Gladius ROG + Razer Destructor 2 Keyboard: Logitech G510s Sound: Creative Labs X-Fi Titanium + Z5500 Monitor 1: MSI MAG321QR-QD 170Hz 1440p Monitor 2: BenQ BL3200PT 1440p
Seat made of aluminum profiles + SIMUCUBE 2 Pro / Simulaje F1s rim + Ascher shift paddles / Asher Racing B24M-SC buttonplate + Sparco R383 / DIY Heusinkveld ultimate / Motedis tripl monitor stand + 3x 31.5" MSI Optix AG32CQ 1440p 144Hz
Seat made of aluminum profiles + SIMUCUBE 2 Pro / Simulaje F1s rim + Ascher shift paddles / Asher Racing B24M-SC buttonplate + Sparco R383 / DIY Heusinkveld ultimate / Motedis tripl monitor stand + 3x 31.5" MSI Optix AG32CQ 1440p 144Hz
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na steamu jsou ceny podle regionů, jiné ceny má USA, jiné ceny Rusko, jiné ceny mají i různé státy v Evropě (euro 1 / euro 2) atd. ČR má ty vyšší eu ceny, až tak jsme bohatí 
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- Nism0
- Začátečník

Koukám, region lock od 17.12.14 :/
A jak sem měl steam rád, začíná mě srát
A jak sem měl steam rád, začíná mě srát
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá 
- racecar
- Středně pokročilý

Jn s tym region lockom prislo vela ludi o "biznis"..

"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- nou
- Začátečník

-
Ceny su plne v rukach distributora a Valve do toho nezasahuje. Inak v americkom Steam su ceny bez DPH kym v europskom DPH zaratana je. Takze ten rozdiel nie je az tak vysoky ako sa zda.
- van Bellen
- Začátečník

Chcem sa opytat jednu vec ohladom steamu (mozno sa to uz riesilo,asi som prehliadol).Ked stiahnem hru,ulozi sa do adresara steam.Mozem si ten adresar potom zalohovat?V pripade preinstalovania OS,alebo vymazania hry.A nasledne hru nakopirovat do steam adresara?Rozmyslam,ci kupit gta5 krabicovu alebo steamovu verziu.Ak to tak funguje,potom by som stiahnuty obsah napalil na bluray a nemusel znova tahat 60gb...
- r34ktor
- Začátečník

Ano, jde to. Alternativně je možno využít vestavěnou funkci pro vytvoření zálohy (ta je automaticky komprimována, takže zabere méně místa).
Knowledge is power
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já vždycky když formátuju, tak mám nechanou celou složku steam a po formátu nainstaluju nově steam přes tu co jsem si nechal bokem. No a po zapnutí se mi všechny hry najdou a vše funguje. Tu fci pro zálohu vůbec nepoužívám, stačí mi to takhle jednoduše.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Logue
- Začátečník

Mam bugnute hry Far Cry 3, Serious Sam: The First Encounter HD a Splinter Cell Conviction. Su v nich take divne bugy, napr. o nieco nizsie FPS, zasekne sa A.I. alebo script, niektore veci v ovladani prestanu normalne fungovat, atd. Keby hram dalej, asi by sa objavili aj ine bugy a mozno aj v inych hrach. Mam podozrenie, ze je chyba v Steame. Non-steam verzie tychto hier mi volakedy isli v pohode a taketo bugy som este nevidel.
Co s tym ?
Co s tym ?
- LoCo99
- Začátečník

no tak určitě bych zkusil individualni řešení k danejm problemum a nehledal hned chybu ve steamu, pokud ty hry máš vyzkoušený z jiný distribuce že ted momentálně běžej na stejnym patchi dobře a po reinstallu na steamu je furt problem tak snad, ale zdá se mi to dost jako blbost,o tom jsem nikdy neslyšel že by byla vadná instalace od steamu
- Logue
- Začátečník

Steam reinstalujem tak, ze zalohujem hry a potom ho normalne odinstalujem a nainstalujem nanovo ?
Nic viac netreba ?
Nic viac netreba ?
- racecar
- Středně pokročilý

summer showcase http://www.steamcardexchange.net/index. ... pid-368020
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chápete někdo jak se hraje ta Monster hra?
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422