Ahoj, koupil jsem si cca před půl rokem lenovo ideapad flex 10 hned po prvním startu jsem updatovál win8 na win8.1 a občas přestane fungovat pár kláves (žýzuhjnm) po cca týdnu zas funguji nebo z ničeho nic třeba jen jednou a pak dlouho zas nic také mi přestává fungovat dotyková obrazovka musím vždy resetovat notebook.
řadič pro klávesnici je funkční zkoušel jsem to externí usb klávesnicí.
také jsem updatoval všechny drivery ale problémy stále přetrvávají děkuji všem za rady
PS. klavesnici jsem dokonce zkoušel sušit jesli tam néni vlhkost
Rada je, reklamovat to a doufat ze se jim to projevi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Ahoj NTB jsem dal na reklamaci a přišel mi zpět že zařízení bylo testováno a že klavesnice bez problému fungovala :/ potřeboval bych nějaké rady řešení nemůže to být aktualizací z 8 na 8.1 ??
Kurňa ty Lenova jsou pořádné crapy... Já si na tabletu musel zpravovat tlačítko na zvýšení hlasitosti a dělal sem 2x obnovu z recovery, protože nešel zapnout...
jěště mám otázku týkající se tohoto ntb na jiném forum mi poradily že pomůže tovární nastavení ale mám strach že když na disku vytvořím oddíl tak se při obnově smaže i s daty díky za rady
*PS kdyby někdo psal at se zeptám na tom forum!! nechce se mit tam zakládat téma jelikož ho zamčely jako vyřešené