This water block directly cools the GPU, RAM as well as VRM (voltage regulation module) as water flows directly over these critical areas thus allowing the graphics card and it's VRM to remain stable under high overclocks. EK-FC R9-290X water block also features a very high flow design therefore it can be easily used in liquid cooling systems using weaker water pumps. The cooling engine now uses refined, 0.6mm wide microchannel structure to even further improve the heat transfer.
Spatne? Jsou tam originaly co se davaly k bloku. Takze nechapu jak spatne... Ty VRM2 jsou mozna pod vodou( jsou u gpu)ale Vrm1 jsou u napajeni, ne? Nebo spatne chapu co jsou VRM?
Takze to chapu dobre. To VRM1 teda je pro pameti. Na pametech jsou teplovodive pady, ale samotne vrm1 uz tedy nic nechladi. Takhle to vidim ja. Ale vecer udelam par fotek, a uvidime co a jak bude
jo je to stejne mel jsem R9 290 rozebranou.. mozna to spatne sedi na tech VRM1 ty teploty by mely bejt nizsi o tom zadna... obcas pomaha nez se polozi PAD na VRM a na to priplacne BLOK dat trosicku pasty na ty stycne plochy VRM svabiků a na dotykovou plochu toho bloku.. opravdu jenom miimalni mnozstvi aby to pripadne vyplnilo naky mezery.. Tot jenom muj nazor
Všiml jsem si toho, když to mělo 125°C, VRM vydrží snad 130°C, už nevím, jak to přesně bylo. Nalepil jsem to tam zpátky a pohoda. Každopádně já mám v OC na 780Ti teploty VRM do 35°C takže podle mě se mu to nechladí vůbec.
nj ja VRM monitorovat nemuzu protoze nvidia ve sve nekonecne moudrosti rozhodla ze na grafice za 15tis nebude pripajeno teplotni cidlo v hodnote nekolika centů
Stratos píše:nj ja VRM monitorovat nemuzu protoze nvidia ve sve nekonecne moudrosti rozhodla ze na grafice za 15tis nebude pripajeno teplotni cidlo v hodnote nekolika centů
Když šetřit, tak pořádně, ne ?
Několik centů krát několik set tisíc karet a hned má Huang na nový Ferrari, tak mu to dopřej
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
u nvidie nemaji skoro zadne karty VRM cidla.. Maximalne nereferencni PCB a jenom nektere edice proste je to na hlavu postaveny.. Vice mene i dualni BIOS coz je u AMD bezna vec roky dozadu na nvidii nenajdes.. Hold HUang potrebuje kazdy tyden novy supersport a my platicí zakaznici mame smolik pacholik
u AMD tohle vsechno mas od doby nekolik let dozadu i na kartach za 4000,- vsak jak rikam ty soucastky stojej par centiku, klidne bych si na grafice tech 100,- priplatil abych tam mel vic cidel, dualni bios apod.. Ty mas jednu z nej edici na trhu a tam si proste nelazjly nedat cidla na VRM kdyz to kazdej zene do maxima..