Ahoj,
potrebuju k X4 860K chlazeni? Jeste nemam ani procesor. Prosim o zdrzeni se komentaru, ze si mam koupit jiny. Dekuji predem.
AMD X4 860K
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- LeCorbusier
- Nováček
-
- Walker1134
- Moderátor
Re: AMD X4 860K
Určitě, ideálně gelid rev 2/3, nebo silencium fera 2, pokud by jsi taktoval hodně tak nebude na škodu scythe mugen max (pozor vyžaduje velkou skříň)
Záleží co máš za desku a jak moc budeš taktovat...
Záleží co máš za desku a jak moc budeš taktovat...
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2133Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
- onderfaus
- Nováček
-
Re: AMD X4 860K
Ahoj,
hele já osobně mám a8-7600 a zkoušel jsem boxový chladič a řeknu ti, že byl otřesný. Pištěl, vydržel jsem s ním jeden den. Pak jsem tam dal alespoň nějaký starý co jsem doma měl snad z AM2 slotu je to 100x lepší.
Vím že to není ten procesor na který se ptáš ale skládal jsem počítač s tímto athlonem a ten chladič vypadal an chlup stejně. Ale tam už jsme ho nezkoušeli montovat a kupovali jsme k něu rovnou Spartana od silenthiumPC (ten nejlevjěší jejich chladič).
P.S.: Myslím si že je to dobrý procesor v poměru cena výkon Osobně bych ho ve svém počítači radši viděl ale díky tomu že bych musel koupit i grafiku jsem kupoval levnější sestavu s A8.
hele já osobně mám a8-7600 a zkoušel jsem boxový chladič a řeknu ti, že byl otřesný. Pištěl, vydržel jsem s ním jeden den. Pak jsem tam dal alespoň nějaký starý co jsem doma měl snad z AM2 slotu je to 100x lepší.
Vím že to není ten procesor na který se ptáš ale skládal jsem počítač s tímto athlonem a ten chladič vypadal an chlup stejně. Ale tam už jsme ho nezkoušeli montovat a kupovali jsme k něu rovnou Spartana od silenthiumPC (ten nejlevjěší jejich chladič).
P.S.: Myslím si že je to dobrý procesor v poměru cena výkon Osobně bych ho ve svém počítači radši viděl ale díky tomu že bych musel koupit i grafiku jsem kupoval levnější sestavu s A8.
AMD A8-7600, int. AMD R7, Gigabyte F2A78M-HD2, Kingstom HyperX 2133 MHz