Ahojte, mam novu zostavu i5 4460, zakladna doska gigabyte Z97M DS3H, 8gb ram, windows8,1.
PC mi niekedy zacne z nicoho nic sekat, pozeral som aj procesy, nic tam nie je co by brzdilo, HDD to nerobi, v biose som nastavil takt CPU na max, stiahol som najnovsie ovladace k MB, cpu drzi teplotu na okolo 47st.
To sekanie je vidno/pocut pri prehravani akehokolvek zvuku alebo videa.
Prikladam aj link, Natocil som to mobilom.
Stretol sa s tym niekto z Vas, Prosim uz neviem co s tym.
Blbe je ze sa to prejavuje nahodne.
Dakujem za akykolvek podnet.
http://www.uschovna.cz/zasilka/DB4HVYZWKT53FR8U-SBE/
spomalenie vykonu
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- mailer
- Začátečník

-
spomalenie vykonu
CPU: E6850 3GHz, MB: ASUS P5Kpro, RAM: 4x 1024MB DDR2 800 Corsair C4DHX 4-4-4-12, ASUS RX3850 512MB, HDD:WD Caviar Black 1TB, DVD-RW: LG 4163, PSU: Enermax Liberty 500W
- Notorik1
- Nováček

-
Re: spomalenie vykonu
Mně něco podobného dělá Horizon Go, aneb služba od UPC, kde člověk může koukat na telku na notebooku atd přes net. Otevřu v exploreru a když spustím novou záložku, zvuk se przní jako u tebe. Pokud přepnu na záložku, kde mi jede telka, je zase vše OK. Takže bych spíš tipoval, že pokud není okno, v kterým posloucháš rádio, aktivní, nemá velkou prioritu a díky tomu se to zadrhává. Na tvém videu je vidět, že se zvuk začal trhat až s puštěním jiného netového okna. Pokud bys kliknul zpět na rádio, trhat by se ti to dle mě přestalo. Mám taky Win 8.1, nevím, jestli je to tím.
- mailer
- Začátečník

-
Prave ze to robi aj ked nie je nic spustene, to radiu som zapol iba na ukazku aby to bolo lepsie zachytene. Skratka to trha cely komp.
A nerobi to stale
A nerobi to stale
CPU: E6850 3GHz, MB: ASUS P5Kpro, RAM: 4x 1024MB DDR2 800 Corsair C4DHX 4-4-4-12, ASUS RX3850 512MB, HDD:WD Caviar Black 1TB, DVD-RW: LG 4163, PSU: Enermax Liberty 500W
- r34ktor
- Začátečník

- mailer
- Začátečník

-
Latencymon v pohode.
Co som sa prehrabaval na fore, tak som skusil odinstalovat ovladac integrovanej zvukovky realtec, a nechal som windows nech si natiahne svoje ovladace. Zatial vsetko ide ako ma, tak uvidim, kedze to robi nahodne tak keby sa to znovu objavilo, napisem sem.
Zatial dik
Co som sa prehrabaval na fore, tak som skusil odinstalovat ovladac integrovanej zvukovky realtec, a nechal som windows nech si natiahne svoje ovladace. Zatial vsetko ide ako ma, tak uvidim, kedze to robi nahodne tak keby sa to znovu objavilo, napisem sem.
Zatial dik