Nevím jestli to někdo z Vás hraje, ale já ano.
A je to setsakra těžká střílečka. Je sice kapku brutální - některé "popravy" jsou fakt úlet.
Ale postava se uzdravuje, těma popravama, takže holt jinak nejde.. (animace lze vypnout v menu, takže pak jsou popravy jen kulka do hlavy - "Safe executions").
Každopádně, civilisti jsou defakto jen lékárničky, ale jakmile přiběhne SWAT, jakože už asi v 3.levelu přiběhne v 10ti a více, tak věřte že postřílet je fakt těžký. Druhá věc, hra je na automatický respawny (uděláte-li sidemission, dostanete jeden respawn, jinak jedete bez save a při průseru, jakože není moc lehký bez jedinný smrti dohrát jeden level, hrajete od začátku.
Obtížnost libová, já se u toho vztekám druhej den.
Paradoxně, přemíra brutality je svým způsobem výhoda, protože například v první misi máte vystřílet policejní stanici. Což se může zdát docela lehký, ale není. První dva pokusy mě zabili, ale pak jsem zjistil, že to jde defakto bez střelby a jen hodit pár molotovů dovnitř a nechat tak do 10min shořet celej barák.
Takže, když už to budete hrát, dejte si nejtěžší obtížnost, protože vzhledem k současným střílečkám je to fakt těžký.

a o to více hratelný.