HD6450 - Přestává pracovat ovladač

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
kostky
Nováček
Nováček

HD6450 - Přestává pracovat ovladač

Příspěvek od kostky »

Dobrý den,
mám problém s mojí grafickou kartou (AMD Radeon HD6450) nebo ovladačem, nevím přesně čím to je ale abych popsal problém:

Systém jeden normálně (Win7), normálně si něco dělám na PC a najednou se mi u ukazatele myši objeví COSI, nevím co to je ale připomíná mi to něco jako list papíru popsanej, a je to jen u ukazatele takovej malej čtvereček, zasekne se všecko a pak zčerná obrazovka, po pár vteřinách se to obnoví a vyskočí mi hláška že ovladač grafické karty přestal pracovat a byl úspěšně obnoven. A někdy to dělá třeba po půl minutě několikrát za sebou.
Ovladače mám všechny aktuální.

Nevíte prosím čím by to mohlo být a jak to následně "Fixnout"?
Předem děkuji.
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Re: Přestává pracovat ovladač

Příspěvek od r34ktor »

Zkontroluj teplotu GPU a stav chladiče (jestli není zanesen prachem). Uvedené chování by mohlo způsobovat přehřívání.
Knowledge is power
kostky
Nováček
Nováček

Příspěvek od kostky »

Ok. Děkuju za odpověď :)..
kostky
Nováček
Nováček

Příspěvek od kostky »

Tak sem vyčistil grafiku, zvýšil rychlost větráčku a už to nedělá ale když zapnu hru například DayZ tak to udělá asi po 2 minutách a spadne zase..
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Zkus odinstalovat ovladač, vyčisti zbytky DDU http://www.wagnardmobile.com/DDU/ddudownload.htm a nainstaluj poslední ovladač, který byl stabilní. Tím vyloučíš chybu ovladače. Potom bych zkusil jiný zdroj.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Vzhledem k mizivému odběru karty bych příčinu ve zdroji, ať už je jakýkoli, nehledal. Nejspíše odchází do křemíkového nebe. Máš možnost ji zkusit v jiném PC?
Knowledge is power
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“