Zdravím,
chtěl bych se dobře naučit Javu, abych mohl vyvíjet aplikace pro Android.
Zatím umím v mezi pouze PHP bez OOP a C.
Chtěl bych se zeptat, jestli neznáte nějakou super knihu nebo tutoriál, kde by mě to naučili a třeba mě to i bavilo?
Já se neučím moc rád a právě to je můj problém, takže kdyby to bylo aspoň trochu poutavé, tak by to bylo super.
Jak se nejlépe naučit Javu pro Android?
- Darkhunter
- Začátečník

-
Jak se nejlépe naučit Javu pro Android?
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro
- aluky
- Žlutá karta

-
Re: Jak se nejlépe naučit Javu pro Android?
Doporučuju se naučit princip OOP (Např. https://www.youtube.com/user/BambooMachine/videos )
A pak si prostě stáhnout IDE (ideálně přímo Android studio) a zkusit si něco naprogramovat...na internetu se dá většina potřebných kódů najít, takže si je jenom skládat do vlastní aplikace a snažit se pochopit jak co funguje. Hlavně nic nekopírovat, ale opisovat a vnímat...
A pak si prostě stáhnout IDE (ideálně přímo Android studio) a zkusit si něco naprogramovat...na internetu se dá většina potřebných kódů najít, takže si je jenom skládat do vlastní aplikace a snažit se pochopit jak co funguje. Hlavně nic nekopírovat, ale opisovat a vnímat...
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Perfektni je Java 7 ucebnice objektove architektury pro zacatecniky i s priklady apod. Sice to primo neni pro droida, ale to pak muzes najit nejaky tutorial primo na to a zacit delat kravinky v nejakym IDE 
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
- Darkhunter
- Začátečník

-
Oukej díky. No já mám na škole teďka javu a vůbec to nechápu, takže se jí budu stejně muset učit zvlášť.
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká klasické javy, tak 100% doporučuji knihu Učebnice jazyka Java - Pavel Herout
- Darkhunter
- Začátečník

-
Toho doporučují i u nás na škole, tak ho asi zkusím.