jelikož všechny kabely stojej za **** tak každoročně kupuju další kabely, a nerad bych další kabely přes který jde sotva nabíjet
co hledám : nejlevnější normální použitelný kabely
jeden pro samsung galaxy note 3 - tam je to micro USB 3 - origo stojí 350 kč
další pro samsung galaxy S3 - klasika usb 2 micro
oboje v zakončení na klasický USB (napadá mě že ten pro note bude usb 3 z obou stran)
máte zkušenosti s nějakym ? rád objednávám i v číně, ale ty kabely tam jsou prostě loterie jako prase za ty ceny
+ ještě by bodnul micro usb 3 OTG kablík
Jaký USB 3 mini a USB 2 micro kabely
Moderátor: L4mka
- LoCo99
- Začátečník

- LoCo99
- Začátečník

Re: Jaký USB 3 mini a USB 2 micro kabely
nikdo nepoužívá USB kabely nebo je všichni berete za 300 kč jeden u samsungu ?
- LoCo99
- Začátečník

tak kdyby náhodou někoho zajímala alternativa k předem zlomenejm jednopinovejm kabelum za dolar, objednal jsem si Nilkin kablik, vychází na 4,3 $ jeden což jde , neměl by jít tak lehce zničit, 5V/2A , 1,2 m
jeden USB 3 za 1,86$ mi přišel a je to bída, 330 mA a nemožnost komunikace s pc neni uplně to co jsem hledal
jeden USB 3 za 1,86$ mi přišel a je to bída, 330 mA a nemožnost komunikace s pc neni uplně to co jsem hledal
- Shaquille
- Středně pokročilý

-
Takze si ztratil mesic casu a jsi tam kde jsi byl. Neni lepsi koupit ty originaly?
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
- LoCo99
- Začátečník

já mam kabely, ale chci další (do auta, k powerbank, k adapteru do zdi plus nějaký další pro ostatní) , kdybych ten kabel potřeboval akutně tak si ho za ty nesmyslny peníze možná i koupim
co jsem zkoušel tak je hlavní problem v tom co brát jako zaruku při nákupu kabelu že ten kabel bude fungovat tak jak by podle certifikací mělo to rozhraní usb fungovat na 100%, protože spousta kabelů nedá někdy ani ten 1A nebo jsou pomalejší při přenosu. Nikde v eshopech o těch kabelech nepíšou nic víc než jakej to má konektor a dýlku. Budou mi reklamovat kabel za 2 kila když nebude nabíjet proudem 2A ? nebudou, protože to tam nikde nepíšou že to zvládá
jasně že se to zdá jako banalita když jsou kabely ještě relativně levná záležitost, ale když jich chceš víc a jde ti konkrétně o to rychlý nabíjení, tak to prostě je trochu složitější než koupit 4 kabely za litr (pro mě teda aspon)
btw ty necelý 2 dolary mi už vrátili, takže mam kabel zadarmo vlastně (na nabíjení přes noc možná dobrý)
co jsem zkoušel tak je hlavní problem v tom co brát jako zaruku při nákupu kabelu že ten kabel bude fungovat tak jak by podle certifikací mělo to rozhraní usb fungovat na 100%, protože spousta kabelů nedá někdy ani ten 1A nebo jsou pomalejší při přenosu. Nikde v eshopech o těch kabelech nepíšou nic víc než jakej to má konektor a dýlku. Budou mi reklamovat kabel za 2 kila když nebude nabíjet proudem 2A ? nebudou, protože to tam nikde nepíšou že to zvládá
jasně že se to zdá jako banalita když jsou kabely ještě relativně levná záležitost, ale když jich chceš víc a jde ti konkrétně o to rychlý nabíjení, tak to prostě je trochu složitější než koupit 4 kabely za litr (pro mě teda aspon)
btw ty necelý 2 dolary mi už vrátili, takže mam kabel zadarmo vlastně (na nabíjení přes noc možná dobrý)