Rome II Total war

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
goelr
Začátečník
Začátečník

Re: Rome II Total war

Příspěvek od goelr »

Tak jsem nedavno dohral a dokonce jsem zkusil vanilku a je to fakt uz hratelne i na vanilku. Jinak pouzivam kompletko Divide et Impera nebo Radious.

Dost me prekvapil Attila. Navic i hodnoceni od hracu dosti pozitivni...Nehrajete to nekdo tady ze zdejsich veteranu TW??? Za 20 EUR by to jeste slo...
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

já zatím ne, až nějak časem po pár patchích a až dohraju FC3 :mrgreen:
ignorelist: kremrole a dezoláti
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TODD3465 »

Tak ja jsem Attilu koupil pre-order ikdyž jsem si za to vynadal po zkušenosti s Rome II. Každopadne jsem už pár hodin odehrál a je prvda že start s Attilou se jim povedl o monoho líp nez s Rome II. Videl jsem sice screeny od par kluku s hight end mašinama na kterejch Attila vyoadal strasne ale to je ojedinelé. Co vím tak skoro všem to bežé ok. Mě osobně to beží asi stejně jako Rome II.
Každopadne v CA se asi trochu poučili protože vydali hru co se dá hrát :-) Dokonce i bytvy trvají déle i když to je porad celkem fofr a na nejaky taktizovaní není moc casu. Co je desný je trvání tahů kdy človek čeká minutu než muže zase hrat.
Taky se mi moc nelíbí unit carts který teda už konečně nejsou styliizovaný ale ty obrazky na nich vypadají tak odflakle, zatej Bullgod unit carts na Rome II.
Fajn je i vylepšená politika a systém guvernérů s rodovým stromem. Jen je to docela nepřehledné a človek docela kouka co co znamená i když serii hraju od začatku.
Celkove je Attila dobra a hratelna verze, jen v současným stavu je pořad lepší Rome II kdyz ho mam navic omodovanej a tak s Attilou taky pockam na nejakej ten mod protože zatím me to moc nechytlo. Navíc Hunové jsou OP kdyz jen s jízdnímá lučistníkama porazíš kohokoli, včetně dobytí města.
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TODD3465 »

Tak to vypadá že pro Attilu už vyšel Radious mod. Takže plán na sobotní večer je jasnej :-)
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“