Problem s NV Inspector

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
0martas0
Začátečník
Začátečník

Problem s NV Inspector

Příspěvek od 0martas0 »

Zdravim, mam takovej problem s NV Inspector. Nechce mi po restartu ukladat nastaveni.
Delalo mi to uz kdysi s 770 a ted s 680 je to to samo. Taky mi nechce nainstalovat Geforce Experience, to jsem cosi hledal co je za problem. Je pravda ze jsem menil AMD/NV a pouzil pouze DDU a cistej instal jsem nedelal. To by asi vysvetlovalo problem s instalaci Geforce Experience ale ten problem s Inspectorem tam byl uz kdysi aniz by se nejake karty menili, mozna ze zacal s pouzitim 8/8.1, na 7 to nedelalo.

Ma nekdo taky takovej problen nebo vi reseni?
geronimo63
Začátečník
Začátečník

Re: Problem s NV Inspector

Příspěvek od geronimo63 »

zálohuj si všetko a skús reinstall windowsu a možno pomôže možno nie mne to pomohlo ale niekto iný ti s tým to pomôže bez reinstallu windowsu ale je dobré raz za čas preinštalovať PC
Tuning is my life
PC Motherboard ASUS P8H77-M ,Srdce zostavy Intel Core i5 3350P @3.10
,Ram Kingston Hyper-X 8GB Blue, GPU ASUS Nvidia GTX650 TI OC 2GB
BIG Disk 1TB Seagate Baracuda 7200 + Exterm. Disky 1TB WD Elements, Adata SH02 320GB ,
Šťavu dodáva Cooler Master Thunder 600W ,Všetko Napchané v Skrini Cooler Master Glite 430 Black
WIFI 2.4GHz 300Mbps Wireless N PCI Adapter CNP-WF511N2
0martas0
Začátečník
Začátečník

Re: Problem s NV Inspector

Příspěvek od 0martas0 »

Stejně plánuju reinstall, ale teď mám ještě dost práce takže to nechám na pozděj. Já jen že ten Inspector asi začal od Win 8/8.1, tak jestli někdo nemá stejnej problém.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“