wifi lagy?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Lagett
Nováček
Nováček

wifi lagy?

Příspěvek od Lagett »

zdravim, mám natáhnutý internet o2 20mb/sec od souseda pres kabel.. soused se připojuje většinou po wiifi a když stahuje, tak mě skáčou pingy až k 700, zajímavý je že když tahám ja po kabelu full rychlostí 2.5 MB/sec tak mam mám ping beze změny a vše jede jak má, takže bude někde problém asi u nastavení wifi? moc nechápu při čem by docílil zvýšení pingu až na 700, když při max vytížení stahováním po kabelu je ping beze změny, tvrdí mi že stahuje filmy... díky moc za každou radu :)
wildak
Nováček
Nováček

Re: wifi lagy?

Příspěvek od wildak »

nestahuje to pres torrent protokol?
michalos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michalos »

JJ pojede přes torrent a počítám, že bude mít nastavený neomezený upload..... ať si stáhne upload na 5kb/s a bude to ok :)
Case: Jonsbo BO400 + 10x FAN Noctua Sterrox black, CPU: AMD Ryzen 7 9850X3D, MB: ROG CROSSHAIR X870E HERO, RAM: 64GB DDR5, Gskill 6000 MHz CL28 (2x32GB), VGA: Nvidia MSI RTX 5090 Suprim 32GB GDDR7, SSD: Samsung 9100 4TB (System) + USB/Sata 7,68TB Micron 5210 ION (enterprise), Sandisk Professional G-DRIVE 24TB, PSU: Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition, Corsair K100 RGB OPX US layout, Panasonic TX-65JZ2000E, Samsung 27" Odyssey OLED G8 (G81SF) 4K 240Hz, Linksys Velop PRO 7 OS: Windows 10 Enterprise
3free
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 3free »

Je to žalostně malým uploadem, který je typický pro ADSL.
i7-4770K | Gigabyte Z87 HD3 | Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 | 2TB HDD seagate | MSI GTX 770 TF/OC
Lagett
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lagett »

zdravim, ano stahuje i pres torrenty, ale jen stahuje, neuploaduje nikam na zadny servery
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

je to hlavne poctem spojeni :)
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Při torrentění se i automaticky uploaduje. Předpokládám, že je to BFU, takže si to nijak neomezil - a to jak rychlost uploadu, tak počet spojení. V kombinaci se shit routery, které TO2 lidem dává, to bude příčina tvých problémů.
Lagett
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lagett »

takže snížení uploadu někde v nastavení BitCometu na 5kb/sec to vyřeší? a počet spojení se dá taky nějak omezit? díky
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“