0martas0 píše:Paul: To jo, ale znáš to... Peníze vládnou a pokud PC nebude vydělečná platforma může být převod sebelehčí a stejně ho klidně odrbou.
PC je nejvýdělečnější platforma na planetě, ikdyž primárně pro PC exkluzivity.
Ale i GTA 4 prodalo nějaký 3 mega na PC, což ujde vzhledem k nekvalitě portu.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Už je to fakt parodie...jasně, furt je lepší odložit než vydat rozbitý, ale když nemaj jistotu že to stihnou tak ať raději release date neoznamujou.
Původně to mělo být fall 2014, pak january, pak march a teď april. 4 odklady, za chvíli se to začně podobat DNF.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Toto není nedodělaním, ale těžkou ždímačkou ala konzolové verze a teď tam daj Heisty tak zas potřebují chvíli ždímat.
Je to k smíchu a je to od nich hnus. Myslím, že minulej odklad společně s požadavkama jim zvednul předobjednávky, no toto je beztak zas požene krutě dolů.
Přesně tak .. PC verze je určitě už dávno hotová, ale ždímaj konzole.
Stačí se podívat na prodeje GTA 5 na nové konzole, které jsou i 3 měsíce po vydání velice slušné ...
Za tohle bych už z principu nedal ani korunu, protože tenhle přístup se mi opravdu nelíbí ...
V listopadu jsem to kupoval na GTA5 na PS4 a rozhodně to žádný zázrak není a ani jsem do nedohrál
Tady už končí všechna sranda. "Potěšil" mě odklad W3 na květen, že nebudu mít na GTA jen měsíc, ale takhle už je to zas jen ten měsíc. Ať je za tim cokoliv, štve mě to (použil bych horší výraz, ale budu ctít pravidla fóra). Obě hry teď vyjdou v době, kdy se můj čas na hry každoročně blíží nule... Hlavně teda ať trpělivost přinese růže, jak se říká .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Tak já to nedávnou koupil na steam a oni to zase odloží. Já bych se snad vsadil že Zaklínač 3 vyjde rychleji jak GTA V ,protože čekám že to GTA V odloží až na léto za chvíli
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Je fakt že her co jsem koupil a ještě se k nim nedostal tu mám spoustu, Divinity, Dragon Age 3, Dragonfall..teď zas hraju Witcher 2 abych měl ready saves..
ale stejně je to škoda, ikdyž 3 tejdny nejsou zas taková tragédie. Ale já se na GTA5 fakt těším už kvůli tomu first person pohledu, chci se projíždět po tý virtuální kalifornii, vidět jak to zpracovali
plus co jsem viděl pár cutscén s Trevorem tak mi to přišlo hodně vtipně napsaný.
Ja mam tu hru prejdenu na konzole. Jedna z mala hier, za ktoru by si mohli opytat aj 100E. Prave ta prepracovanost z nej robi to co je. Ano je trapne mat preorder vyplateny 1,5roka ale GTA5 to moze byt odpustene.
JJ, screeny jsou to pěkné,takže to možná nc PC existuje D
Stejně to zase odložej, řeknou že Heists ještě neni doladění a musí nutně pracovat na něm !
..aby optimalizace na Pc byla vyladěná jako u IV D