Humble

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
*obelix*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Humble

Příspěvek od *obelix* »

Ahoj,

teď je na humble bundle akce kde je v balíčku i hra Thief ale už ji mam koupenou normál přes stream, je nějaká možnost jak stávající nebo novou mohu nějak darovat? Když, tak jak na to?

díky
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Re: Humble

Příspěvek od Vlastik80 »

Stávající (hra co máš v seznamu her Steamu) podle mě darovat nejde (zatím toto Steam nenabízí), ale když si na Humble koupíš balíček her, tak podle mého dostaneš ke každé hře aktivační Steam kód, ten který nechceš prostě nepoužiješ a můžeš ho někomu poslat/dát. Tak by to mělo fungovat.
Mac302
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mac302 »

Tak tak, hry co už máš aktivovaný na steamu nejdou už darovat nebo jakkoliv snima obchodovat. Z Humble se ti vygenerujou k hrám cd-klíče, takže ty darovat můžeš...
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
*obelix*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *obelix* »

dobře díky za odpověď ...
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Na Steamu lze darovat pouze Gift - https://support.steampowered.com/kb_art ... ts-whatare

Humble Bundle umožňuje přímo darovat nepoužité klíče - https://support.humblebundle.com/hc/en- ... Steam-Keys
Knowledge is power
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“